Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Λουτράκι, Γιώργος Πετρίτσης: Και να θέλεις να αγιάσεις δεν σε αφήνουν !!!




Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Γιώργος Πετρίτσης, χαμογελάει, κουστούμι


Διαβάζω post στο facebook ,από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή :
«Καλημέρα σας.Η ικανοποίηση μου μεγάλη αφού ψηφίσθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, διασφαλίζοντας την χρήση του και από άλλους αθλητικούς-πολιτιστικούς συλλόγους και δημοτικά σχολεία του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας. Έργα για τους πολλούς με Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα»
Ενώ σε παλαιότερη ανάρτηση του ο ίδιος, είχε γράψει για το συγκεκριμένο έργο : “ Το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου προχωράει ,το υποσχεθήκαμε. Έργα για τους πολλούς υποσχεθήκαμε ”!!!
Λες και η προηγούμενη περιφερειακή αρχή, η οποία ενέταξε και χρηματοδότησε το έργο, το έκανε για να προπονούνται μόνο τα μέλη του συνδυασμού ’Νέα Πελοπόννησος ’ !!!
Για το γεγονός ότι παρήλθαν 4,5 μήνες για να έρθει το θέμα στο ΠΕ.ΣΥ ποιεί την νήσσαν !!!

Σε παλαιότερη ανάρτηση του ιδίου :
« Καλημέρα με 2 (ΔΥΟ) μεγάλα Οδικά Έργα για την Κορινθία μας! Συντήρηση και βελτίωση δρόμου ΡΥΤΟ-ΣΟΦΙΚΟ-ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ και ΝΕΜΕΑ-ΨΑΡΙ-ΣΚΟΤΕΙΝΗ.
Ο Περιφερειάρχης Π.Νίκας και εμείς μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε .Έργα για τους πολλούς...»

Λες και οι προηγούμενοι τα έκαναν για τους λίγους !!!

Αλλά ο κος Γκιολής δεν αναφέρει στο συγκεκριμένο μήνυμα του, ότι ο ίδιος μαζί με τον συνδυασμό του , συνεπικουρούμενοι βέβαια και από τα μέλη του συνδυασμού του Γιώργου Δέδε, με την ίδια απόφαση του ΠΕ.ΣΥ ΑΠΕΝΤΑΞΕ τα έργα :
- Συντήρηση – Βελτίωση της οδού Στεφάνι – Αγιος Βασίλειος προυπολογισμού 345.000 ευρώ
- Αποκατάσταση και συντήρηση της οδού προς Ταρσό προυπολογισμού 294.500 ευρώ και την
- Κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σικυωνίων προυπολογισμού 270.000 ευρώ.

Σε άλλες πιο παλαιές αναρτήσεις του ιδίου Αντιπεριφερειάρχη :
“Μεγάλα έργα για όλη την Κορινθία μας!!! Μεγάλα έργα για τους πολλούς ‘’!!!
“ Ένα απέραντο εργοτάξιο η Κορινθία “!!!
“ Μεγάλα έργα για όλη την Κορινθία .Δρόμος Κόρινθος – Χιλιομόδι – Δερβανάκια “ !!!

Ειλικρινά αδυνατώ να συλλάβω για ποιο λόγο, τόσος μεγάλος ενθουσιασμός !!!

Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί, ότι οι καίριες θέσεις απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα και θα συνιστούσα λίγη περισσότερη προσοχή, γιατί όταν ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τέτοια σχόλια για έργα, που προωθούνται στην Κορινθία, τότε κάτι δεν πάει καλά στην Κροκιδά 2 .

Κε Αντιπεριφερειάρχη, επειδή είστε και γιατρός στο επάγγελμα, ΟΛΕΣ οι αναφορές σας,είναι περίπου, σαν να έχει γίνει σε κάποιο ασθενή εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και ο « τραυματιοφορέας » ( με όλο το σεβασμό μου στο επάγγελμα αυτό ) να θέλει να καρπωθεί ολοκληρωτικά την επιτυχία της εγχείρησης . Λίγη συστολή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.!!!

Για εμάς, τα μέλη του συνδυασμού « Νέα Πελοπόννησος», τα έργα δεν έχουν ‘ πατέρα ‘ , ξεκινάνε, είτε από το όραμα και το στόχο που έχει κάθε αιρετός, είτε από την ανάγκη κάθε τοπικής κοινωνίας. Από εκεί και πέρα όμως, όλα αυτά για να υλοποιηθούν , απαιτείται πολύ συστηματική προσπάθεια από πολλά πρόσωπα . Κάποια ολοκληρώνονται εντός του χρόνου που διαθέτει κάθε αιρετή αυτοδιοίκηση , κάποια άλλα τα υλοποιεί η επόμενη διοίκηση .
Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά μας, εσείς χωρίς να έχετε καν προσπαθήσει, θέλετε να γίνεται ο απόλυτος ‘ πατέρας ‘ των έργων .
Το ξέρετε και εσείς, αλλά δυστυχώς για εσάς, το ξέρουν και οι τοπικές κοινωνίες, ότι όλα τα έργα για τα οποία σήμερα αυτοθαυμάζεστε, έχουν δρομολογηθεί, έχουν μελετηθεί, έχουν δημοπρατηθεί και έχουν φθάσει στη παρά 1 υπογραφή, των σχετικών συμβάσεων, από άλλον Περιφερειάρχη ( ο οποίος τυγχάνει να είναι και γιατρός ) .
Και να σας υπενθυμίσω απλά ότι για τα δύο έργα (Ρυτό –Σοφικό –Αγγελόκαστρο και Νεμέα – Ψάρι –Σκοτεινή) που λέτε ότι σχεδιάζετε και υλοποιείτε ( και εμείς συμφωνούμε απόλυτα σε αυτά ) θα περάσουν τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι να γίνουν πραγματικότητα ,καθόσον πιθανόν να γνωρίζετε ότι ούτε καν μελέτη δεν έχει συνταχθεί για τα συγκεκριμένα δύο έργα !!
Τώρα αν εσείς επιμένετε να κάνετε, αυτούς τους χαρακτηρισμούς κάντε τους, ΜΟΝΟ όταν οραματιστέιτε, ξεκινήσετε , μελετήσετε , δημοπρατήσετε και ολοκληρώσετε ένα έργο από την αρχή . Όλα τα υπόλοιπα, είναι το πολύ για κανένα like στο facebook και τα λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης !!!

Και επειδή ανήκετε στη φιλελεύθερη παράταξη, να σας θυμίσω μόνο το λόγο του προέδρου της καρδιας μας και πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή :
‘Σεμνά και Ταπεινά ’

Γιώργος Π. Πετρίτσης
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: