Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ





Σημαντικό διπλό για την είσοδο του στην 4-αδα του Πρωταθλήματος και στα play offs έκανε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, μετά τη νίκη του, στο κλειστό της Κυψέλης, με σκορ 25-20 (12-11 ημίχρονο), απέναντι στην ομάδα του Πανελλήνιου και αυτομάτος απέκτησε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ τους. (είχε χάσει 20-24 στο 1ο αγώνα)

Αγωνιστικά, η ομάδα του Κώστα Χατζηκωνσταντίνου μπήκε ποιο διαβασμένη και αποφασισμένη στο γήπεδο χωρίς να αφήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την πρωτοπορία στο σκορ. Με γρανιτένια άμυνα και με καθαρές επιλογές στην επίθεση δεν άφησε σε κανένα σημείο στον αντίπαλο, να διεκδικήσει το ματς.
Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Βασιλειάδης με επτά τέρματα. ενώ για τον Πανελλήνιο ο Χατζηγιάννης πέτυχε 6 τέρματα.
Η ομάδα του Λουτρακίου με αυτή τη νίκη έφτασε τους 21 βαθμούς και σταθεροποιείται στην 4 θέση στον πρώτο όμιλο της Α2, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 23 και στην 2η θέση ισοβαθμώντας με τα Βριλήσσια.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 5-7, 6-10, 8-11, 11-12 (ημίχρονο), 13-14, 14-17, 15-20, 17-22, 18-24, 20-25(τελικό). Πανελλήνιος (Στραβομύτης): Τζανακάκης, Ψαρρός, , Μαυρομάτης, Βερτζώνης Ζάτσε 4, Ρεπούλιας, Κατάκαλος 2, Μπαρμπαράκης 1, Βάρης 2, Μαυρομάτης Νιντερέγγερ 2, Ξανθόπουλος 1, Μπαλάσκας 2, Δούγιας, Τσαγκουλής Ποσειδών Λουτρακίου (Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Αικατερίνης 4, Γκίκας, Δημητρόπουλος 3, Τυφτικίδης, Καραβάς, Βασιλειάδης 7, Ζέρβας, Δώδας, Τσιέλος, Χριστόπουλος 2, Χατζηκωνσταντίνου Ν. 1, Χατζηκωνσταντίνου Αθ. 5, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης 3 Διαιτητές: Παπαματθαίου- Χρηστίδη Δίλεπτα:4-5. Πέναλτι: 2/4-3/5


Ο προπονητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου, Κων/νος Χατζηκωνσταντίνου τόνισε στο greekhandball.com: «Να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, το πήραμε εύκολα, ήμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, ήμασταν δυνατοί σε όλες τις γραμμές, έχουμε δυο παιχνίδια ακόμα και θα δούμε που θα καταλήξουμε. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια, έχουμε κάνει πολύ καλό δεύτερο γύρο και πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι, έχουμε βρει τα πατήματά μας, έχουμε μέταλλο»".

Δεν υπάρχουν σχόλια: