Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 34-22






Μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε η ομάδα μας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου για την 15η Αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ ΣΥΚΕΩΝ με 34-22 στο Λουτράκι.


Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα μας μπήκε περισσότερο δυνατά από τον αντίπαλο της. Ξεκίνησε δυνατά στην άμυνα καταρχήν, κλείνοντας τους διαδρόμους στους αντιπάλους.
Στην συνέχεια έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού με ρυθμιστή και πάλι την άμυνα. Μια άμυνα με αλληλοκαλύψεις, με αποτέλεσμα να έχει  την δυνατότητα  να πραγματοποιήσει η ομάδα μας περισσότερες επιτυχημένες επιθέσεις.
Είχαμε επισημάνει ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις άμυνες και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.
Ο Προπονητής του Φοίβου προσπάθησε με διαφορετικές τακτικές να κόψει την πορεία του Ποσειδώνα αλλά ήταν αδύνατο γιατι στο γήπεδο υπήρχαν οι αφηνιασμένοι Πέρρος και Βλαχογεώργος. Ο  Πέρρος εκτελούσε ενώ ο Βλαχογεώργος έκλεινε στο τέρμα κάθε απειλή με την υποβοήθηση από τους αμυντικούς του στην αμυντική διάταξη και με την σιδερένια θέληση τους για να νικήσουν και να αφιερώσουν την νίκη τους στον Βλάνταν που σε λίγες ώρες θα γίνει…. ΜΠΑΜΠΑΣ. Τα ποσοστά επιτυχίας της ομάδας ήταν ιδιαίτερα υψηλά.
Ο Πέρρος το είχε πάρει προσωπικά και δείχνει την ιδιοσυγκρασία του ως αθλητή.  Έτρεχε σε όλες τις φάσεις και κάλυπτε όσο μπορούσε τα κενά των συναθλητών του. Ήταν μπροστά από τους αιφνιδιασμούς και πίσω στην άμυνα. Εξαιρετικός και συνάμα διαστημικός. Έκανε ένα σκόρ που φαντάζει ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ για την ομάδα μας αλλά και για τον χώρο του Χάντμπολ.
20 γκόλ σε έναν αγώνα. Ναι…20 γκόλ. Εκπληκτικό. Θαυμαστό από όπου και να το δεις. Και με μαν του μαν στην άμυνα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που κοσμεί με την παρουσία του το Ελληνικό Χάντμπολ και ως χαρακτήρας και ως ικανότητες.
Αξιοθαύμαστοι ήταν όλοι οι συμπαίκτες του με ποσοστά άνω του 75% σε επιτυχή ολοκλήρωση. Και με μια άμυνα που ήταν αρκετά δυνατή και σκληρή αλλά δεν άντεξε στον ρυθμό μας.
Με το τέλος του παιχνιδιού όλοι οι παίκτες δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα από τους θεατές. Αυτή την φορά δεν καταφέραμε να πείσουμε περισσότερους φιλάθλους να έρθουν κοντά μας. Ζητάμε μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο. Κερδίσαμε τον Φοίβο αλλά χάσαμε στους φιλάθλους από την θερμή παρουσία τους.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 15ης Αγωνιστικής ήταν:  Αερωπός Έδεσσας – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ 20-27 , Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ 17-27, Άρης Νίκαιας – ΧΑΝΘ  22-23, Πανελλήνιος – Α.Ε.Κ. 23-25 και Διομήδης Άργους – ΓΑΣ Κιλκίς  26-17.
Η Βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
29
2
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
26
3
Π.Α.Ο.Κ
26
4
Α.Ε.Κ.
26
5
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
16
6
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
13
7
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
12
8
Χ.Α.Ν.Θ
10
9
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
8
10
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
6
11
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
6
12
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
2


Δεν υπάρχουν σχόλια: