Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


Του Πάνου Ηλιακόπουλου


Σήμερα όλοι οι νεοέλληνες επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, μισθωτοί, ημιαπασχολούμενοι, κυρίως οι άνεργοι, συνταξιούχοι, αλλά και τα υπερήφανα γηρατειά, παίζουμε με την παρουσία μας στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, το μέλλον το προσωπικό μας, των οικογενειών μας, των επόμενων γενεών που είναι ήδη υποθηκευμένο. Πρέπει να κλείσουν τα πάντα. Επιχειρήσεις και καταστήματα να κατεβάσουν ρολά με τους επιχειρηματίες να είναι αυτοί που θα δείξουν το παράδειγμα και θα ωθούν εργαζομένους τους στα σημεία των συγκεντρώσεων.
Σήμερα, ακόμη, παίζεται το μέλλον της ελεύθερης και ανεξάρτητης πατρίδας που κληρονομήσαμε με τις θυσίες προγόνων μας και τα τελευταία τρία χρόνια παραδίδεται βορά να λεηλατηθεί σε οικονομικούς κατακτητές - τοκογλύφους, ενώ εκτελείται σχέδιο να εξανεμισθούν ιδιωτικές περιουσίες που δημιουργήθηκαν και από προηγούμενες γενεές.
Είναι η ώρα να αντιδράσουμε και να αντιδράσουμε σθεναρά και αποφασισμένοι με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και να χυθεί αίμα, καθ’ ότι εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, διέξοδος είναι μόνον η επανάσταση κατά όλων αυτών και όχι μόνον αυτών που μας ενέταξαν, αλλά ακόμη κι αυτών που ψήφιζαν μνημόνια με το πρόσχημα να σωθεί η Ελληνική οικονομία και να μην χρεοκοπήσει. Άβουλα όντα, τα οποία στην ουσία το μόνον που τους ενδιέφερε ήταν είτε για να μείνουν στις υπουργικές καρέκλες, είτε στα βουλευτικά έδρανα, είτε να παριστάνουν τους διοικητές σε οργανισμούς για να ξεθεμελιώνουν μεθοδευμένα την πατρίδα.
Όλοι αυτοί δεν ήταν Έλληνες, ήταν και είναι συνειδητοί προδότες, γιατί απλά δεν αγαπούν και δεν αναγνωρίζουν πατρίδα, αλλά και ούτε αναγνωρίζουν συμπατριώτες, συγχωριανούς, γειτόνους. Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν μόνον η πάρτη τους.

Εφιάλτης για όλους αυτούς είναι το μέτρο σύγκρισης η πρακτική που ακολούθησε η Ισλανδία, με την καθοριστική και αποτελεσματικότατη απόφασή της να κλείσει έξω από την πόρτα της τη «Διεθνή της Τοκογλυφίας», να θυσιάσει τους νόμιμους κλέφτες, διασφαλίζοντας έτσι τη ψυχική υγεία του λαού της, επιτυγχάνοντας να ανασυνταχθεί, να σταθεί στα πόδια της και τελικά με πατριωτικό σχέδιο να έχει βγει από το τούνελ.
Σε αντιδιαστολή με τους πατριώτες πολιτικούς της Ισλανδίας, η «Διεθνής της Τοκογλυφίας» καγχάζει με τους «Έλληνες πολιτικούς» από τις εκλογές του 2009 και μετά που μόνοι τους, εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο, έβαλαν τη χώρα στο στόμα τους, γιατί απλά δεν είναι Έλληνες, δεν είναι πατριώτες και χωρίς δισταγμό ξεπουλούσαν τα πάντα. Έστησαν το λογιστικό κόλπο και με πρόσχημα να σώσουν τις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις - τράπεζες των αφεντάδων τους -παρά το γεγονός ότι τόσα χρόνια έπιναν με το καλαμάκι τις οικονομίες του εργαζόμενου λαού, λόγω των ληστρικών επιτοκίων τους- αδιαφορώντας αν διαλύσουν τη ψυχική και σωματική υγεία ενός λαού, μετατρέποντας τη χώρα πριν ξεπουληθεί σε κρεματόριο. Περισσότερες από 5.000 αυτοκτονίες, περισσότεροι από 2.000.000 άνεργοι με τις οικογένειές τους να οδηγούνται στη διάλυση λόγω της ανέχειας, δεν αντέχουν σε καμία δικαιολογία, ενώ έχουν προλειάνει το έδαφος για την επερχόμενη γενοκτονία.
Η σημερινή δική μου γενιά, αυτή η μετά το Πολυτεχνείο, φέρει ακέραια την ευθύνη για το κατάντημα της χώρας, το μοντέρνο δωσιλογισμό, που δημιουργούσε φαντάσματα για να μπορεί να τρώει και να πίνει ανεξέλεγκτα, αλλά το κυριότερο να ληστεύει το υστέρημα αυτού του λαού, δίνοντάς του τα δύο από τα δέκα και κλέβοντας τα άλλα οκτώ!
Διευκόλυνση του σχεδίου ήταν να ισοπεδωθούν τα πάντα με την κατάργηση των αξιών κι όλοι ίσοι είμαστε, να εκλείψει ο σεβασμός, ακόμη και να διαρραγεί ο οικογενειακός συνεκτικός ιστός.
Αποτέλεσμα είναι, τα σημερινά παιδιά στη μεγάλη τους πλειοψηφία να έχουν «γεννηθεί κουρασμένα» με τους γονείς αυτής της γενιάς να τα έχουν ευνουχίσει σπρώχνοντάς τα στον πλασματικό κόσμο, με συνέπεια να στερούνται οραμάτων και διάθεσης για πρόοδο και προκοπή. Η δική μας γενιά, τους διαδόχους της τους έχει καταστρέψει. Μην καταστρέψουμε και τη μεθεπόμενη γενιά. Υπάρχει ο χρόνος να επανορθώσουμε. Σήμερα, όμως. Όχι αύριο. Θα είναι αργά.

Σήμερα, επιβάλλεται να προσέλθουμε στις συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, να είναι η πρόβα τζενεράλε για το ξεσηκωμό του λαού μας, που καθημερινά βιάζεται μέσα στην ίδια του την εστία από τους εντολοδόχους της «Διεθνούς της Τοκογλυφίας». Είναι η ώρα που πρέπει να σταματήσουμε την κατάρρευση της χώρας μας, για να σταματήσει να χύνεται αθώο αίμα συμπατριωτών μας. Πέντε χιλιάδες αυτοκτονίες από την απόγνωση είναι πάρα πολλές. Κανείς δεν πρόκειται από όλους αυτούς να μας λυπηθεί, αν εμείς πρώτοι δεν προστατέψουμε τους εαυτούς μας, την επιβίωση των οικογένειών μας, τις ιδιωτικές περιουσίες, την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Έτσι όπως οδεύουν τα πράγματα, μην σας κάνει εντύπωση αν μια ημέρα ξυπνήσουμε και δούμε σημαία άλλης εθνικότητος να κυματίζει στην Ακρόπολη, με τους πολιτικούς να θέλουν να μας πείσουν ότι το μνημείο δεν μετακινήθηκε, αλλά είναι στη θέση του!
Όλοι έχουμε ακούσει από τους μεγαλύτερούς μας και το μεταδίδουμε στους νεότερούς μας ότι ο Θεός της Ελλάδας είναι μεγάλος. Είναι μεγάλος κι έχει προικίσει τη χώρα μας πλουσιοπάροχα να είναι από το φυσικό της πλούτο η πιο αυτάρκης σ’ αυτόν τον πλανήτη. Ήλιος, θάλασσα, χώμα και μια ελληνική γη που κρύβει στα σωθικά της έναν πλούτο € 5.000.000.000.000.000.000, αλλά πρέπει να τον διαχειρισθούμε κι όχι να τον ξεπουλήσουμε, σύμφωνα με τη μοντέρνα σύγχρονη πρακτική των τελευταίων δεκαετιών, μετά τη μεταπολίτευση.
Η διασφάλιση του μέλλοντός μας, η ακεραιότητα της πατρίδας μας, η εκμετάλλευση του πλούτου μας ως έθνος και ως ιδέα, έχουν μία και μόνη ικανή και αναγκαία συνθήκη. Τον παλλαϊκό ξεσηκωμό, καθώς και την πλήρη ετοιμότητα και αποφασιστικότητα απ’ άκρου εις άκρον της πατρίδος μας, προκειμένου να ανατρέψουμε και να πληρώσουν όλοι αυτοί που μας κατάντησαν εδώ. Πρέπει να γίνουμε ο εφιάλτης όλων αυτών που βιάζουν καθημερινά τη συνείδηση και την αξιοπρέπειά μας μέσα στα ίδια μας τα σπίτια. Πρέπει να τους δημιουργήσουμε το φόβο να βγουν ακόμη κι έξω από τα σπίτια τους, ανάλογο μ’ αυτόν που βιώνουμε όλοι, αν την επόμενη ημέρα θα υπάρχει φαγητό να μπει στην κατσαρόλα, αν δεν έχει κοπεί το ρεύμα, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να πληρωθεί η ΔΕΗ.
Είναι η ώρα να κάνουμε όλους αυτούς να νιώσουν το βιασμό που βιώνει καθημερινά η κάθε ελληνική οικογένεια, χωρίς να μπορεί να υποψιασθεί τι μπορεί να της ξημερώσει την επόμενη ημέρα.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: