Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΤΗΣ CHCL ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, αλλά και την αποφυγήν ενός κακοστημένου μονόπρακτου με σπαραξικάρδιο ύφος, είναι απαραίτητο να διευκρινισθεί ότι ο «καλύτερος δήμαρχος» Κώστας Λογοθέτης για την Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) δεν κινδυνεύει, προκειμένου να μην εμφανισθεί ως ήρωας που κάθεται στο σκαμνί υπέρμαχος των ιερών και οσίων του τόπου.
 
«Ιερά και όσια» που έχει ξεπουλήσει προ πολλού, ευρισκόμενος ο τόπος με το ένα πόδι στο κενό, τόσο με το «θάψιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα που τον καθοδήγησαν οι σύμβουλοί του, όσο με τη ματαίωση της αγωγής για απαιτήσεις του 2006, από την οποία ο τόπος στερήθηκε να μπουν στο ταμείο της Λουτράκι Α.Ε. περισσότερα από € 2.300.000 και σήμερα να μην έχουν κατασχεθεί ως ώρας ακίνητα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Επίσης, ο καταστροφέας του τόπου μαζί με τους συμβούλους του, με τα «μουσαντένια δηλαδή μαϊμού» (διάλεκτος του συμβούλου του) μόνο για εντυπώσεις ασφαλιστικά μέτρα, προσπαθούσε με τους πανηγυρισμούς του να θολώσει το τοπίο ότι δήθεν μάχεται για τα συμφέροντα του τόπου!.. Ασφαλιστικά μέτρα, το κείμενο και μόνον των οποίων νομικοί κύκλοι Αθήνας και Κορίνθου τα θεωρούσαν εκ προοιμίου χαμένα, κάτι άλλωστε που έγινε. Φυσικά κι όσοι έτυχε να είναι ακροατές της διαδικασίας, σίγουρα με όσα άκουγαν τραβούσαν τα μαλλιά τους…
Σήμερα το πρωί με το loutraki-press επικοινώνησε ο διευθυντής Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και Επικοινωνίας Γιάννης Βραχάτης, ο οποίος για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό στο αναγνωστικό κοινό κι όχι μόνον, ήθελε να διευκρινισθεί ότι η πρώτη πρωινή αναφορά για τη δεύτερη διαδικασία την 11η Μαρτίου 2013 με τις «οφειλές» της CHCL είναι η ίδια περίπτωση μ’ αυτήν που είχε δημοσιοποιηθεί προ ολίγων ημερών. Δηλαδή η CHCL έχει προβεί σε ρύθμιση της εν λόγω οφειλής προς το ΙΚΑ και εξυπηρετεί κανονικότατα το διακανονισμό. Οπότε, την 11η Μαρτίου 2013, με την εκφώνηση της διαδικασίας, ο δικηγόρος της CHCL θα προσκομίσει στο προεδρείο του δικαστηρίου τα αποδεικτικά της ρύθμισης και της εξυπηρέτησης του διακανονισμού, οπότε για τους δύο κατηγορούμενους δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος, όπως ακριβώς είχε αναγραφεί και προ ολίγων ημερών.
 loutraki-press
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: