Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ήττα για την ομάδα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου.






Το Σάββατο 02/02/13 ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής ήταν: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ – Ποσειδών Λουτρακίου 39-25, ΠΑΟΚ – Φοίβος 43-25, Διομήδης Άργους – Αερωπός Έδεσσας 32-21 , Άρης Νίκαιας – Φίλιππος Βέροιας 25-26, ΧΑΝΘ – ΑΕΚ 18-28, Κιλκίς – Πανελλήνιος 31-23.


Όπως στον πρώτο γύρο έτσι και στον δεύτερο, η ομάδα μας ξεκινάει τον αγωνιστικό της Γολγοθά, αντιμετωπίζοντας σε σειρά τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Μετά από την ήττα στο Κιλκίς,  η ψυχολογία της ομάδας δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε αλλά από το αποτέλεσμα δείχνει ότι δεν το καταφέραμε επαρκώς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΑΣΕ Δούκα να είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και να αιφνιδιάζει την ομάδα του Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να γίνουν πολλά επιθετικά λάθη και λανθασμένες τακτικές επιθέσεις. Η ομάδα του Δούκα τα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με κύριο όπλο τους αιφνιδιασμούς  κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Κάτι που είχε τονιστεί από τον προπονητή του Ποσειδώνα αλλά δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις που θα ήθελε με επιτυχία.
Το γρήγορο γύρισμα της μπάλας στην επίθεση από τον ΔΟΥΚΑ εξέθεσε ακόμη περισσότερο την ομάδα μας αμυντικά και με ευκολία πετύχαιναν εύκολα γκολ από όλες τις θέσεις.

Με τον τρόπο αυτό κύλησε όλος ο αγώνας και δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια μας, που ήταν, μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.
Δυστυχώς ηττηθήκαμε σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες και τις διαφορές μεταξύ των ομάδων. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν ο τόσο κακός εαυτός μας.
Επιθετικά τα 25 γκόλ απέναντι στην ομάδα του Δούκα είναι καλό στοιχείο. Απέναντι σε μια πολύ καλή ως εξαιρετική άμυνα όπως του Δούκα εμείς καταφέραμε και βάλαμε 25 γκολ. Αυτό δείχνει ότι επιθετικά έχουμε καταφέρει κάτι.
Η αμυντική όμως λειτουργία μας ήταν ντροπιαστική και τα 39 γκολ το επιβεβαιώνουν.
Το ΔΟΓΜΑ ισχύει. Οι επιθέσεις δίνουν νίκες και οι άμυνες πρωταθλήματα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τον Ποσειδώνα τίποτα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Και αυτό δυστυχώς συνέβη απέναντι στην ομάδα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ που έχει γράψει με Χρυσά Γράμματα την δική της διαδρομή και Ιστορία. Ελπίζουμε να μην μας ξανασυμβεί.

Από την ομάδα μας αμυντικά ξεχώρισε μόνο ο τερματοφύλακας Γ.Μπάρμπας,  που με τις επεμβάσεις του δεν άφησε να εξελιχθεί ο αγώνας σε ευτελισμό. Εάν τον είχαν βοηθήσει λίγο οι συμπαίκτες του το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και η διαφορά των 14 γκολ θα ήταν σε μονοψήφιο νούμερο και με τόνους αισιοδοξίας.  Σήμερα θα μιλάγαμε για μια ήττα και όχι για έναν διασυρμό.
Ελπίζαμε να είχαμε μια καλύτερη εικόνα αλλά δυστυχώς αποτύχαμε παταγωδώς και ηττηθήκαμε κατά κράτος από μια καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με τον εξαιρετικά επίσης δύσκολο, εντός έδρας αγώνα μας με την ομάδα του ΠΑΟΚ στις 09 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος στις 17:00.
Ο δεύτερος δύσκολος αγώνας μας κατά σειρά, με μια ομάδα που βρίσκεται σε πλήρη φόρμα. Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ με διεθνής παίκτες και μέσα σε όλους τους στόχους τους, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ. Η νίκη του, επι του Φοίβου με 43-25 δηλώνει την καταπληκτική φόρμα του.

Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είναι και το ζητούμενο από αυτούς τους, πολύ δύσκολους αγώνες.

Ζητάμε την βοήθεια από τον κόσμο σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε τους φιλάθλους της περιοχής μας, στο πλάι μας για να δείξουμε στους αθλητές της ομάδας μας, ότι τους στηρίζουμε με την φυσική μας παρουσία και τους δίνουμε την δύναμη που χρειάζονται, για να μάχονται και να παλεύουν.
Γνωρίζουμε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό μας.

AΣΕ ΔΟΥΚA- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 39-25
Τα δεκάλεπτα: 6-1, 13-6, 21-10 (ημχ.), 27-15, 34-18, 39-25

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 1, Αραπακόπουλος 1, Στουμπής Π. 2, Μουντζουρίδης 6, Γεωργίου 3, Τόμπρος 1, Τζηράς 8, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 3, Νικολαΐδης 4, Αργυράκης 3, Στουμπής Δ. 1, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης 2, Γεωργιάδης, Κοτελίδας 2

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 1, Βαμβακάς 5, Πέρρος 8, Τούρκια 5, Μπάρμπας, Μπένα, Βουγιάνοβιτς 2, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 4, Χριστοδούλου, Δημητρόπουλος, Μουτσάι, Χατζηκωνσταντίνου Θ.

Διαιτητές: Καραπάνος-Χρόνης Δίλεπτα: 2-4 Πέναλτι: 2/4-3/3 Κόκκινη: 59:58 Πέρρος (για επικίνδυνο παιχνίδι δεν κρατήθηκε δελτίο)   
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
 ΧΑΝΤΜΠΟΛ
1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
23
2
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
20
3
Π.Α.Ο.Κ
20
4
Α.Ε.Κ.
20
5
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
12
6
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
11
7
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
10
8
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
8
9
Χ.Α.Ν.Θ
6
10
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
6
11
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
6
12
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
2

Δεν υπάρχουν σχόλια: