Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

   
Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, η αντιπεριφέρεια Κορίνθου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Όπως ήταν φυσικό, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, όλοι οι δήμαρχοι της Κορινθίας μαζί με τους επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης. Ηχηρότατη, η απουσία όχι μόνον του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, αλλά κι όλων ανεξαιρέτως των επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, γεγονός που είναι απαγορευτικό, όλοι αυτοί να πολιτεύονται!
Πέραν από το εθιμοτυπικό, υπάρχει άλλο ένα γεγονός, που αποδεικνύει ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, πολιτικά είναι ένα μηδενικό!
Το παρακάτω αναφερόμενο γεγονός έχει μεγάλη σημασία για να αντιληφθεί η κάθε μία και ο καθένας, μαζί μ’ όλους αυτούς που τον πλαισιώνουν το ποιόν του ανθρώπου που κρατάει στα χέρια του τις τύχες του τόπου.
Την κοπή της πίτας και ειδικότερα την παρουσία Πέτρου Τατούλη στην Κόρινθο, πληροφορήθηκε ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι Δημήτρης Καραπατάς, ο οποίος μετά από ασφυκτική πίεση, επέτυχε να κλείσει τριακονταπεντάλεπτη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
Την επόμενη ακριβώς ημέρα, ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης που είχε πληροφορηθεί το γεγονός, κάλεσε στο τηλέφωνο μέλος της Πρωτοβουλίας που παρίστατο στη συνάντηση και τον ρωτούσε λέγοντάς του: «Έπρεπε να το έχετε πει και σε μένα, να έλθω κι εγώ».
Όπως αντιλαμβάνεται η καθεμία και ο καθένας, πρόκειται για απύθμενο θράσος, δεδομένου ότι είναι πρωτάκουστο φορείς και πολίτες να υποκαθιστούν τη δημοτική αρχή, με τον πρώτο πολίτη του τόπου, τον Κώστα Λογοθέτη, αντί να ντρέπεται για την υποκατάστασή του, με περισσό θράσος να λέει ότι έπρεπε να με είχατε πάρει μαζί σας!..
Επισημαίνεται ότι η έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι αποτελούσε έναν εκ των πυλώνων του προεκλογικού προγράμματος του Κώστα Λογοθέτη, αλλά ουδέποτε έκανε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.
Τα χάλια του Κώστα Λογοθέτη, των αυλικών του και σύμπασας της δημοτικής αρχής, είναι γνωστά για τη στάση του στο μείζονος σημασίας θέμα για τον τόπο, όταν είχε μεταβεί σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, στην ημερήσια διάταξη του οποίου ήταν η κατασκευή του Προαστιακού Σιδηροδρόμου για το Λουτράκι. Στο φάκελο που είχε μαζί του ο Κώστας Λογοθέτης, ως γνωστόν, περιεχόταν μόνον έναν έγγραφο, άσχετο με τη συζήτηση!
Αντί λοιπόν ο δήμαρχος, να είναι αυτός που τραβάει μπροστά, χαράσσει δρόμους και η πόλη ακολουθεί, διαπιστώνουμε ότι φορείς της πόλης ανοίγουν δρόμους και ο δήμαρχος ασθμαίνοντας προσπαθεί να ακολουθήσει και να κρατηθεί από κάπου, για να δικαιολογήσει το ρόλο του, ενώ εκ των υστέρων κομπορρημονεί συχνά καπηλευόμενος όχι μόνον κάτι που δεν του ανήκει, αλλά και πράγματα για τα οποία δεν διέθετε στοιχειώδη γνώση, απλά έχει την αίσθηση ότι μαγεύει τα… πλήθη.
LOUTRAKI PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια: