Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ





 

Πέραν του πολιτικού της σκέλους από τη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, με την Πρωτοβουλία Πολιτών για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, υπάρχει νέα τροπή στη μεθόδευση κατασκευής του έργου.
 
Ας ελπίσουμε ότι τη νέα τροπή που δεσμεύθηκε εκ νέου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, την πιστεύει και θα προχωρήσει στην υλοποίησή της. Κι αυτό γιατί κρίνοντας εκ του αποτελέσματος και του χρόνου που παρήλθε άκαπνος, ο Πέτρος Τατούλης αν κι έχει ενδελεχή γνώση των διαδικασιών που έπρεπε να είχαν αναληφθεί για την προώθηση του έργου, δεν ανέλαβε απολύτως καμία πρωτοβουλία. Δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ακόμη και του ιδίου του περιφερειάρχη, ότι αν είχε κινηθεί έγκαιρα, όταν ενημερώθηκε κι έγινε γνώστης του έργου, σήμερα θα συζητούσαμε για το χρόνο παράδοσής του, δεδομένου ότι θα βρισκόταν στο κατασκευαστικό του στάδιο.
Στην έκτακτη συνάντηση της Παρασκευής, την πόλη του Λουτρακίου εκπροσώπησαν ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι Δημήτρης Καραπατάς και το μέλος Παρασκευάς Παύλου, ενώ προεξάρχοντος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου παρευρίσκονταν ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Λάκης Παπαφωτίου, ο γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, Λάμπρος Μπούκλης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Έγινε διεξοδική συζήτηση για την κατασκευή του έργου, οι παρόντες υπεισήλθαν σε τεχνική επεξεργασία των διαδικασιών μεθόδευσης και δρομολόγησης του έργου, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει χρόνος και διαθέσιμοι πόροι, ενώ πλέον όλα εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνον από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη αν θα γίνει το έργο ή εξαιτίας του θα εκτροχιασθεί δια παντός.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: