Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ; ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ;



Η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, δε μένει μόνο στον  τίτλο. Είναι το ΒΗΜΑ των δημοτών τους οποί­ους εκπροσωπούμε και υπηρετούμε πιστά εδώ και 17 χρόνια.

Κύριε Λογοθέτη στο δημοτικό συμβούλιο στις 3-4-2013 αναφερθήκατε στο προη­γούμενο πρωτοσέλιδο μας και στις λέξεις «ηθικός αυτουργός» με έντονο ύφος δυσα­ρέσκειας και ενόχλησης.
Επιτέλους, βγάλατε στην επιφάνεια τον πραγματικό σας εαυτό. Η άποψη μας, όπως και πολλών άλλων που θα διαβάσετε στις σελίδες 4-5 συμπίπτουν πώς οι λέξεις χα­ρακτηρίζουν τις πράξεις.
Επιχειρώντας να δικαιολογήστε την πρω­τοφανή και ανεξήγητη παθητική σας στάση προχωράτε σε σπασμωδικές κινήσεις. Η σύγχυση στην οποία βρίσκεστε είναι κατά γενική ομολογία αποτέλεσμα των λανθα­σμένων επιλογών σας και μόνο.
Θα ήταν πιο έντιμο να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας από το να εκτο­ξεύετε ευθύνες προς άλλες κατευθύνσεις. Αναμφίβολα κληθήκατε να διαχειριστείτε μια κρίση και αποτύχατε και μιλάμε για τα επεισόδια της 25ης Μαρτίου. Ίσως το λάθος του κ. Τετράδη να ήταν πώς δεν κατέθεσε το στεφάνι στα δικά σας πόδια, γιατί τότε θα μπορούσαμε να δούμε κάποιου είδους αντίδραση, επειδή στα μάτια μας φάνηκε πώς ήσασταν εκτός τόπου και χρόνου την ώρα των επεισοδίων.

Δυστυχώς το ολίσθημα σας συνεχίζετε με την αποπομπή του κ. Άρη Μαρίνη και την άμεση αντικατάσταση του από προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. Εσείς ο ίδιος πριν μερικούς μήνες του δίνατε συγχαρητήρια και σήμερα ζητάτε την εκδίωξη του, τονίζο­ντας πώς είναι αλαζόνας και ανίκανος για τη θέση. Λόγια αληθοφανή δε σημαίνει πώς είναι αληθινά.
Το μόνο σίγουρο στην περίπτωση σας είναι πώς η κοινή γνώμη έχει βγάλει τα συμπεράσματα της, πάρα τις προσπάθειες σας για το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως εσείς είπατε είστε προσωρινοί εδώ και έχετε απόλυτο δίκιο γιατί η θέση του δημάρχου είναι «ηλεκτρική καρέκλα». Άλλοι αντέχουν δώδεκα χρόνια και άλλοι τέσσερα χρόνια και όταν λέμε αντέχουν ο λαός είναι αυτός που κρίνει.
Να ξέρετε πολιτικός άντρας είναι αυτός που γνωρίζει πως υπάρχουν και θα υπάρ­χουν καλύτεροι από τον ίδιο και δεν υποτιμά τη νοημοσύνη κανενός.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση που θεωρώ πώς έχετε την ηθική υποχρέωση να απαντήσε­τε. Θα ήθελα να εξηγήσετε σε μένα και στους δημότες σας τους λόγους που σας έκαναν να διεκδικήσετε τη δημαρχία του δήμου. Το ΒΗΜΑ που έχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους περιμένει την απάντηση σας.
perahora.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: