Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ THERMAL SPA ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ;
Με την επιβίωση των οικογενειών των εργαζομένων στο Loutraki Thermal Spa παίζει ο πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. και δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης;
Είναι γνωστό ότι από τα τέλη Ιανουαρίου είχε εξασφαλισθεί μέχρι και το τέλος Απριλίου η μισθοδοσία των εργαζομένων και τα καύσιμα λειτουργίας του στολιδιού της πόλης, με χρήματα που είχαν πέσει όχι από τον ουρανό, αλλά είχαν έλθει από την Αθήνα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press τα συγκεκριμένα χρήματα υπάρχουν, ακόμη δεν έχει τολμήσει κανείς να τα αγγίξει για άλλο λόγο, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο ο Κώστας Λογοθέτης δεν δίνει εντολή να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.
Το ερώτημα που τίθεται είναι: Εκδικείται τους εργαζόμενους ή παίζει με τις αντοχές των οικογενειών τους την ώρα που η κοινωνία μας βιώνει αυτή την πρωτοφανή κρίση;
Επί τη ευκαιρία να υπενθυμηθεί ότι σε μία ακριβώς εβδομάδα συζητείται στο Πρωτοδικείο Κορίνθου ο πλειστηριασμός του Loutraki Thermal Spa με επισπεύδοντα την «Αλέξανδρος ΑΤΕ», παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Λογοθέτης με τη δική του μοναδική «αλήθεια» ισχυρίζεται ότι όλα τα έχει τακτοποιημένα!
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: