Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Επιθεώρηση Τατούλη-τεχνικών του ΟΣΕ στο δίκτυο του ΟΣΕ Λουτρακίου

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλης για την ένταξη του έργου του προαστιακού Λουτρακίου στο ΕΣΠΑ,σήμερα το πρωί υπήρξε μία ακόμα σοβαρότερη εξέλιξη.

Ο κ.Τατούλης μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε, όπως και άλλοι συνεργάτες του περίμεναν στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στον Ισθμό τον επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών του ΟΣΕ κ. Σαμπατάκη και μηχανικούς του οργανισμού.
Οι τεχνικοί επιθεώρησαν το παλιό δίκτυο γραμμών που οδηγεί στο Λουτράκι.
Λόγω των πολλών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις παλιές γραμμές ο κ.Τατούλης αλλά και οι μηχανικοί του οργανισμού τόνισαν ότι θα κατασκευαστεί νέο και σύγχρονο δίκτυο, χωρίς να χαθεί το αρχικό χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί και σύμφωνα με το οποίο το 2014 θα πηγαίνει στο Λουτράκι.
Η σημερινή αυτοψία των μηχανικών του ΟΣΕ ασφαλώς και σηματοδοτεί την επιτάχυνση των διεργασιών προκειμένου να προχωρήσει το έργο.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε ο κ.Τατούλης αλλά και ο δήμαρχος του Λουτρακίου κ. Λογοθέτης,που ήταν παρών στην τεχνική επιθεώρηση.
Σε κάθε περίπτωση άσχετα με τι έχει στο μυαλό του κανείς, ένα έργο που μπορεί να δημιουργήσει θετικές συνέπειες στο Λουτράκι έχει ξεφύγει απο το στάδιο των λόγων και έχει πλέον μπεί σε τροχιά υλοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: