Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μήπως και η ανακοίνωση του Δήμου μας είναι αντιγραφή;

   

Παράνοια...ο Δήμος Λουτρακίου ευχαριστεί αυτούς που ο ίδιος δεν βοηθάει και έχει εγκαταλείψει!!!

 

Σ.Σ. κ.κ της δημοτικής αρχής και κε δήμαρχε, σας έχω νέα. Οι εθελοντές και οι σύλλογοι δασοπροστασίας, κάνουν ότι κάνουν όχι για το ευχαριστώ σας, αλλά γιατί το πιστεύουν και θέλουν να προσφέρουν στο τόπο τους. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σας κάνει να ντρέπεστε και να προβληματίζεστε (αλλά τι λέω κι' εγώ τώρα...)
Δυστυχώς ζούμε στην εποχή του τεράστιου θράσους και της εικονικής πραγματικότητας, με τρανά τα παραδείγματα των τελευταίων (συν) κυβερνήσεων, που έχουν βγάλει τρελούς όλους τους Έλληνες προσπαθώντας να τους πείσουν ότι....τους σώνουν.
Έτσι και στο δήμο Λουτρακίου, όπου από τη μια βιώνουμε την -κατά δήλωση των ίδιων των συλλόγων και εθελοντών- αδιαφορία και επαίσχυντη απαξίωση των συλλόγων δασοπυρόσβεσης από την δημοτική αρχή, και από την άλλη η ίδια δημοτική αρχή διανέμει δελτία τύπου με ευχαριστίες στους ίδιους συλλόγους και στους ίδιους εθελοντές που έχει απαξιώσει !!!
Ίσως του θέματος θα έπρεπε να επιληφθεί ο καταξιωμένος γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Λ. Λουκάς, αφού η κοινή γνώμη αδυνατεί να βγάλει συμπέρασμα, για το πως γίνεται οι σύλλογοι να βγάζουν ανακοινώσεις περί απαξίωσης και εμπαιγμού, ειδικά τη στιγμή που η δημοτική αρχή έχει πάρει κονδύλια για τη πυροπροστασία, και από την άλλη η ίδια δημοτική αρχή να....τολμά να βγάζει ευχαριστήριες ανακοινώσεις. 
loutraki one

Δεν υπάρχουν σχόλια: