Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

:Τι δεν έκανε η παράταξη "ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"


















 Τι δεν έκανε η παράταξη "ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" του Κώστα Λογοθέτη για τα προβλήματα ύδρευσης των οικισμών στους Αγίους Θεοδώρους




 1. Δεν μπόρεσε να κάνει σωστή διαχείριση του νερού και το πρόβλημα φάνηκε έντονα το περσινό καλοκαίρι.

2. Κληρονομήσανε το πρώτο στάδιο της τηλεδιαχείρισης απ' την προηγούμενη δημοτική αρχή και δεν προχωρήσανε στο δεύτερο και στο τρίτο στάδιο για να ολοκληρωθεί. Τέτοιο σύστημα δεν έχει ούτε το Λουτράκι.

3. Παραλάβανε την 1-1-2011 μία μονάδα αφαλάτωσης 40 m3/h ή 960 m3/24ωρο, δημοπρατημένη από την προηγούμενη δημοτική αρχή και την παρατήσανε. Είχαμε αντιληφθεί το πρόβλημα από τότε. Σκοπός μας ήταν να μπει και μία δεύτερη στη θέση Μαργαρίτα.

4. Την γεώτρηση στη θέση Προϊκάμπι την είχαμε κάνει το 2005 και την είχαμε σωληνώσει. Είχε γίνει δοκιμαστική άντληση 52 ωρών με δυνατότητα 54 m3/h. Το ρεύμα ακόμα δεν έχει πάει εδώ και ένα χρόνο. Κατά τα άλλα λύσαμε το πρόβλημα.

5. Τα φράγματα κατασκευαστήκανε το 2004-2005 κύριε Δέδε Δημήτρη του Κωνσταντίνου και είχανε καθαριστεί επανειλημμένως. Αλλά εσείς που να το γνωρίζατε;

6. Έχει πάνω από ένα χρόνο να συνεδριάσει η επιτροπή ενστάσεων λογαριασμών ύδρευσης με αποτέλεσμα να έχουνε μαζευτεί 250-300 ενστάσεις και οι δημότες όπως πάντα όμηροι. Κατά τα άλλα τάξη και νοικοκυριό.

7. Κάνατε κοντά στον 11/2 με 2 χρόνια να μετρήσετε τους υδρομετρητές και να εκδώσετε λογαριασμούς. Αποτέλεσμα αυτού ο κόσμος να μη μπορεί να πληρώσει τους μαζεμένους λογαριασμούς.

8. Είχατε σταματήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τη χλωρίωση των δεξαμενών με κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

9. Πήγατε στους οικισμούς Καλύβιζες-Άνω Κουλατζίκι, που είχανε το προνόμιο να έχουνε 2 νερά, πόσιμο του Δήμου, μη πόσιμο του Στάμου Ευθυμίου (Φούτα) και τους υποσχεθήκατε ότι θα έχουνε άφθονο νερό και να κόψουνε του Στάμου. Πράγματι οι άνθρωποι σας πιστέψανε αλλά επενδύσανε σε άνθρακα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν είχανε κανένα από τα δύο εκεί βέβαια. Σε όσους γνωρίζουνε εξυπηρετήσατε αλλουνού συμφέροντα; Επιτυχία.

10. Η ΔΕΥΑΛ-ΑΓ. Θ., απορρόφησε τον πρώην Δήμο Αγίων Θεοδώρων τέλη Μαΐου του 2013. Αυτή είναι υπεύθυνη για τα νερά και τις επεκτάσεις δικτύων. Εκτός εάν προτού τον Μάιο του 2013 είχατε κάποια μελέτη. Σαν δήμος μπορούσατε να την εκτελέσετε, πήγατε στο Πανόραμα-Αγ. Χαράλαμπο και κατασκευάζεται ένα δίκτυο ύδρευσης χωρίς μελέτη, χωρίς επίβλεψη. 

Παίζοντας με τον πόνο των ανθρώπων για λίγους σταυρούς. Έλεος πια. Έχει μαζέψει  ο σύλλογος κάπου 25.000-30.000 ευρώ. Πού πήγανε τα λεφτά αυτά; Τους κοροϊδεύετε για μια μονάδα αφαλάτωσης 200 m3/h. Δείξτε μας την εγκριτική της απόφασης.

Και τέλος εμείς είπαμε ΝΑΙ στο έργο αρκεί να γίνει σωστά και με μελέτη. 

Κύριε Δέδε Δημήτρη του Κων/νου, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Σταματήστε επιτέλους επί 32 χρόνια που είστε στα κοινά την καραμέλα, οι άλλοι φταίνε. 

Εσείς φταίτε και παρασύρεται και άλλους μαζί σας στο ψέμα και στο γκρεμό.

Όταν ήσασταν μικρός απ' ότι φαίνεται, δεν πρέπει να είχατε παιχνιδάκια να παίζετε και θα παίζατε με καμιά σωλήνα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: