Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συνάντηση της “Πρωτοβουλίας Πολιτών” Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων” με τον Σύλλογο « Α.Ο. Ποσειδών »






Συνάντηση της “Πρωτοβουλίας Πολιτών”
Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων”
 με τον Σύλλογο  « Α.Ο. Ποσειδών  »


Την ευχαρίστησή τους εξέφρασαν τα μέλη του Δ.Σ. «Α.Ο. Ποσειδών» για την προ καιρού καθορισμένη συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Στάμου και μέλη του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών» του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων που έγινε τη Δευτέρα 5 Μαΐου στα γραφεία του Συλλόγου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν είναι η μόνη παράταξη που έχει συναντηθεί μαζί τους.

Παρόντες από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ήταν ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Γεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Σακελλάρης, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Ειδικός Γενικός Γραμματέας Στέφανος Στογιαννόπουλος, ο Ταμίας Αναστάσιος Κουλουκάκης και το Μέλος Χαράλαμπος Σπυράκης. Από την «Πρωτοβουλία Πολιτών» εκτός από τον υποψήφιο Δήμαρχο, Δημήτρη Στάμου, παρίσταντο οι Κωστής Ζερβός, Γιώργος Κοκκινός, Ηλίας Κοφινάς, Γιάννης Κυριακός, Θοδωρής Πέτρου και Γιάννης Σκλίας.

Η εποικοδομητική αυτή συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, κατά την οποία δόθηκαν συγχαρητήρια για την επιτυχία του Τμήματος Handball και συζητήθηκαν διεξοδικά οι ανησυχίες από τη μεριά του Συλλόγου, καθώς οι 500 νέοι αθλητές του δεν τυγχάνουν της ανάλογης αρωγής από τους θεσμικούς φορείς της πόλης.

Οι προτάσεις του Συλλόγου εισακούστηκαν, συζητήθηκαν εκτενώς και θεμελιώθηκαν σχέσεις εμπιστοσύνης με σκοπό μια αποδοτική συνεργασία στο μέλλον.


Γραφείο Τύπου
“Πρωτοβουλία Πολιτών”
Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ.Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: