Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα Λουτρακίου








Με μια μεγάλη νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος η ομάδα μας 



επι του ιστορικού σωματείου της Θεσσαλονίκης του Π.Α.Ο.Κ. με 24-21. Μια νίκη που μας έδειξε την…. Πόρτα της Ευρώπης.
Η ομάδα, υπο την καθοδήγηση του Προπονητή μας Κου Γραμματικού Ν., ξεκίνησε από το μηδέν την ομάδα και τερμάτισε κάνοντας μια εκπληκτική, ονειρική… μαγική, θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε, πορεία.

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wrel-4rVLAM#t=0
Πήρε στα χέρια του την ομάδα μας και μαζί με τους παίκτες μας, φτάσαμε πάρα πολύ ψηλά. Γράψαμε ιστορία με Χρυσά Γράμματα. Ομάδα από το Λουτράκι, κατάφερε και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη.
Στο παιχνίδι δεν θα σταθούμε, ούτε σε αναλύσεις, ούτε σε στοιχεία. Είδαν όλοι από κοντά ή από την τηλεόραση την προσπάθεια της ομάδας μας και πραγματικά χάρηκαν με την εικόνα που έβλεπαν ζωντανά, από το κατάμεστο γήπεδο με φιλάθλους, ,με οικογένειες, με ΔΣ άλλων σωματείων και συλλόγων, και όλοι μαζί να στηρίζουμε την προσπάθεια των αθλητών μας και του προπονητή μας.
Βλέπαμε στο γήπεδο φιλάθλους που ερχόντουσαν κοντά μας για πρώτη φορά και με επιφυλάξεις και απορία, για την προσπάθεια μας, βλέπαμε φίλους και γνωστούς να έρχονται για να μας στηρίξουν στην αγωνία μας, βλέπαμε παθιασμένους για νίκη φιλάθλους που πίστευαν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Και ναι….Όλοι μαζί…. Καταφέραμε το αδιανόητο. Γίναμε μια οικογένεια που όλοι κλαίγαμε από χαρά και αίσθηση ικανοποίησης. Κάτι καταφέραμε. Με κάποια συναισθήματα χαράς και αγάπης σας γεμίσαμε. Είναι το κορυφαίο για εμάς την δεδομένη στιγμή.
Είναι μια ιστορική στιγμή.
Να πηγαίνεις οργανωμένα, μεθοδικά και με προετοιμασία στην 4ηθέση.
Είναι μια στιγμή που δεν μπορούμε να την περιγράψουμε με λόγια. Είμαστε όμως μια οικογένεια, όλοι μαζί, που ο ένας στηρίζει τον άλλον τις δύσκολες στιγμές και προχωράμε για να γίνουμε καλύτεροι.
Είναι κάτι που εάν δεν έχεις ψυχή και καρδιά δεν μπορείς να το νιώσεις.
Και όλοι εμείς, στο τμήμα του Χάντμπολ, του σωματείου μας, οι κάτοικοι της πόλη μας και όλης της Ελλάδας, όλων των σωματείων τα ΔΣ και συλλόγων, των φιλάθλων μας, μας πήραν τηλέφωνο ή με όποιο άλλο τρόπο επικοινώνησαν μαζί μας, να μας ευχαριστήσουν και να μας συγχαρούν, για την υπερηφάνεια και την ικανοποίηση που ένοιωσαν και που νιώθουν για το δικό μας αποτέλεσμα της βαθμολογικής κατάταξης. Το νιώθουμε και το χαιρόμαστε…. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΌΨΥΧΑ.

Μεγάλη ικανοποίηση, πιστεύουμε ότι χαρίσαμε και στους χορηγούς μας, που με την δική τους στήριξη είμαστε εδώ που είμαστε. Γιατί όλο αυτό το οικοδόμημα, χρειάζεται και χρήματα για να λειτουργήσει σωστά και να αποδίδει τα μέγιστα όπως πρέπει.
Ο συνδυασμός, της αγάπης μας και της στήριξης σας, είναι η ισχυρή βάση που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, την ομάδα μας. Θέλουμε η ομάδα μας να είναι…. μια γιορτή.
Προχθές ήρθε και η αγάπη του κόσμου να σχηματίσει τριπλό δεσμό και μια πιο ισχυρή βάση που θα μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι καλό για την πόλη μας, που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθε η ώρα να της ανταποδώσουμε ένα μέρος και ίσως και παραπάνω το καλό που μας έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλες και όλους όσους μας αφιέρωσαν έστω και μια σκέψη.

Είναι πολύ σημαντικό να σε σκέφτεται ο κόσμος της πόλης σου.

Η συνέχεια στα play off.
Μια διαδικασία που δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στις θέσεις 1 και 2 όπου θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα όπως και στις θέσεις 3 και 4 που θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Συγχαρητήρια στον κόσμο. Ήσασταν συγκλονιστικοί.

Το τμήμα Χάντμπολ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: