Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συγχαρητήρια Επιστολή από Γιώργο Γκιώνη στον Ποσειδώνα


Η συμμετοχή σας για δεύτερη συνεχή χρονιά και η διάκριση σας στην κορυφαία αθλητική ...
 .


..διοργάνωση της Α1 Εθνικής κατηγορίας HANDBALL Ανδρών, αποτελεί για μας πηγή δύναμης, χαράς και υπερηφάνειας , ειδικά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η πατρίδα μας.

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία σας, να κατακτήσετε την εξαιρετικά τιμητική 4η θέση στο πρωτάθλημα, υποσκελίζοντας πανίσχυρες ομάδες της Λίγκας και να εξασφαλίσετε την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, ήρθε μετά από πολλούς αγώνες, κόπους και θυσίες από εσάς τους Αθλητές, τους Προπονητές,την Διοίκηση και τους πιστούς Φιλάθλους –όλους εμάς-που εμπνεύσατε με την πορεία σας.
Αποδεικνύετε με τους αγώνες σας, ότι η δύναμη της θέλησης και της προσήλωσης στον στόχο, υπερνικάει όλα τα εμπόδια και οδηγεί σε υπερβάσεις σαν τη δική σας.

Και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για αυτό. Εσάς και όλους τους πρωταγωνιστές της ζωής σας: τους πανάξιους γονείς σας, τους προπονητές ,τους συγγενείς και τους φίλους σας .

Μας ενθαρρύνετε να εντείνουμε τις προσπάθειες , ώστε οι νέοι του Δήμου μας να ζουν, να εργάζονται και να διακρίνονται ισότιμα και ο καθένας στον τομέα του - με αγάπη και αξιοπρέπεια για αυτό που κάνουν .

Μας δίνετε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Μας κάνετε υπερήφανους!

Γιώργος Αλκ. Γκιώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: