Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρος ιός "διέφυγε" από αμερικανικό εργαστήριο στην Ουκρανία και σπέρνει τον θάνατο...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3ReS616OpyZnKk_UoMmCRVi8dshgQ3tSoUueHH-zIg1qDuifWg5eqY2mKRrFdJlqtlPtGvaFJVSjGcso3CPHfiBHbNCpn2WIxuhEV1Q4FOHq5KOl9yN-asQFCumpSM46gWpsd8Tp9mUo/s1600/biological_weapons.png 
20 ΝΕΚΡΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ - 200 ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

του Πάνου Σπαγόπουλου


Σε υπόθεση θρίλερ με απρόβλεπτες εξελίξεις για όλη την Ευρώπη, ενδεχομένως και ευρύτερα, εξελίσσεται η υπόθεση της διασποράς θανατηφόρου ιού από εργαστήριο του αμερικανικού Στρατού στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τουλάχιστον 20 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν πεθάνει και 200 ακόμη νοσηλεύονται ύστερα από ατύχημα διαρροής ιού επονομαζόμενου ως "California Flu" από αμερικανικό εργαστήριο κοντά στο Χάρκοβο, της Α. Ουκρανίας.

Σύμφωνα με το Donbass News International: «Περισσότεροι από 20 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν πεθάνει και 200 ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από την ταχύτατη διάδοση ενός νέου θανατηφόρου ιού ο οποίος φαίνεται να είναι ανθεκτικός και να μην επηρεάζεται από κανένα γνωστό αντιβιοτικό. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας της δημοκρατίας του Ντονετσκ ο ιός “ Californian Flu” διέρρευσε από το ίδιο μέρος όπου γινόταν η έρευνα. Το εργαστήριο βρίσκεται κοντά στο Χάρκοβο όπου εδρεύουν ειδικοί του αμερικανικού Στρατού».

Το γεγονός για την διασπορά του επικίνδυνου ιού επιβεβαιώθηκε και από τον υποδιοικητή του Στρατού της δημοκρατίας το Ντόνετσκ αντιστράτηγο Eduard Basurin, όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο βίντεο.

Οι πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στις 12 Ιανουαρίου μετά από δηλώσεις του Basurin:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του ιατρικού σώματος του ουκρανικού Στρατού έχει διαπιστωθεί επιδημία ανάμεσα στο στρατιωτικό προσωπικό. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό ο ιός ξεκινά με απότομο πυρετό που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά τις αντιβιώσεις και μετά από διάστημα δύο ήμερων ο ασθενής καταλήγει. Μέχρι στιγμή από τον άγνωστο αυτό ιό έχουν πεθάνει 20 στρατιώτες και το όλο θέμα γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί κρυφό από τον ουκρανικό Στρατό», είχε αναφέρει ο ανώτατος στρατιωτικός.

Στις 22 Ιανουαρίου η διάδοση του ιού καθίσταται μεγαλύτερη και μη ελεγχόμενη: «Συνεχίζουμε να καταγράφουμε τα δεδομένα μιας νέας επιδημίας που δεν θεραπεύεται ανάμεσα στις τάξεις του ουκρανικού Στρατού», ανέφερε το γραφείο πληροφοριών του Ντόνετσκ.

«Από την αρχή της εβδομάδας περισσότεροι από 200 Ουκρανοί στρατιώτες νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία, πολιτικά και στρατιωτικά στο Χάρκοβο και το Ντνιπροπετρόφσκ. Είναι απαραίτητο να επαναλάβουμε ότι οι πληροφορίες του γραφείου μας αναφέρουν ότι η έρευνα για τον ιό πραγματοποιείται σε ένα ιδιωτικό εργαστήριο 30 χλμ. από την πόλη του Χαρκόβου και σε αυτήν είναι αναμεμειγμένοι ειδικοί του αμερικανικού Στρατού. Κατά την εκτίησή μας είναι από εκεί που διέρρευσε ο θανατηφόρος ιός», λένε οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ντόνετσκ.

Φαίνεται όμως πως η διάδοση του ιού είναι ταχύτατη στην Α. Ουκρανία και ήδη στο Κραματόρσκ έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα με το ιατρικό προσωπικό να είναι ανήμπορο να κάνει κάτι καθώς κανένα αντιβιοτικό δεν φαίνεται ικανό να αντιμετωπίζει το ιό, ενώ όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για αυτόν βρίσκονται στην άλλη πλευρά της γραμμής αντιπαράθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: