Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Δείτε τι παθαίνουν όσες κάνουν ηλιοθεραπεία τόπλες στο Περού! (video)


Δείτε τι παθαίνουν όσες κάνουν ηλιοθεραπεία τόπλες στο Περού! (video)
Μπορεί στη Βραζιλία να είναι ο… κανόνας και οι γυμνόστηθες γυναίκες να περνούν (όσο μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο) απαρατήρητες στην παραλία, όμως στο Περού τα πράγματα είναι διαφορετικά.
 

Και αυτό γιατί με το που τα αρσενικά ραντάρ εντοπίσουν στο πεδίο δράσης τους γυναίκα χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι της, χτυπά… συναγερμός! Χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής έτσι, η άτυχη γυναίκα περικυκλώνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου από άνδρες, οι οποίοι σπεύδουν σαν τα λυκόρνια να… διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν, μήπως και τη ρίξουν στο κρεβάτι τους!
Το μόνο που ρίχνουν ωστόσο είναι τα… μούτρα τους, ενώ εκτός από τους κυνηγούς, υπάρχουν και οι πιο ηλικιωμένοι, οι οποίοι φλερτάρουν να πάνε από… πέσιμο στη θέα μιας γυμνόστηθης εντυπωσιακής γυναίκας.
Στην πραγματικότητα, το βίντεο τραβήχτηκε στην κοσμοπολίτικη παραλία του Cape Verde και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κοινωνικό πείραμα που έχει διχάσει το διαδίκτυο. Γιατί μπορεί πολλοί να ήταν αυτοί που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της γυναίκας να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της όπως τη γέννησε η μαμά της, ωστόσο άλλοι της κατέκριναν ως προκλητική που θέτει σε κίνδυνο την σωματική της ακεραιότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: