Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Το μπλουζάκι που θα σε σώσει αν δεν μιλάς ξένες γλώσσες



Τρεις φίλοι ανακάλυψαν έναν τρόπο τα ρούχα του κάθε ταξιδιώτη να αποτελούν και το "διαβατήριό" του για να συνεννοηθεί σε οποιαδήποτε γλώσσα και με κάθε πολιτισμό. Δείτε πώς...
Πόσες είναι οι γωνιές του κόσμου που θα ήθελε κανείς να επισκεφτεί; Εντάξει, το οικονομικό μπορεί να είναι ένα εμπόδιο, αλλά σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους περισσότερους ταξιδιώτες, είναι η έλλειψη επικοινωνίας. Όπως και να έχει στη ζούγκλα του Αμαζονίου ή σε κάποιο χωριό του μακρινού Βιετνάμ, κάθε χειρονομία ή "υψηλή τέχνη" της παντομίμας μπορεί να αποβεί άκαρπη και κυρίως ανώφελη σε στιγμή που επιζητάς εναγωνίως να συνεννοηθείς για θέματα ζωής και θανάτου (ή τέλος πάντων πολύ σημαντικά). Οι George, Steven και Florian, έπειτα από μια απίστευτη ταλαιπωρία σε κάποιο χωρίο της ενδοχώρας του Βιετνάμ, όταν η μηχανή που είχαν πάρει για να γυρίσουν τη χώρα σημείωσε βλάβη, αποφάσισαν να λύσουν το πρόβλημα για όλους του τουρίστες. Πώς; Με ένα απλό, αλλά θαυματουργό μπλουζάκι.
AdTech Ad

  Το IconSpeak είναι ένα μπλουζάκι το οποίο φέρει πάνω του τυπωμένα 40 εικονίδια στη... διεθνή γλώσσα, τα οποία μπορούν να φανούν χρήσιμα κάθε φορά που η γλώσσα δεν είναι μέσο επικοινωνίας, αλλά εμπόδιο. Με ένα άνετο και δροσερό μπλουζάκι μπορείς, υποδεικνύοντας το κατάλληλο εικονίδιο, να εξακριβώσεις αν το νερό στο μέρος που βρίσκεσαι είναι πόσιμο, να υπάρχει δωμάτιο για να μείνεις ή αν ακόμη το φαγητό που παραγγέλνεις είναι καυτερό ή όχι.









ΠΗΓΗ BOREDPANDA

Δεν υπάρχουν σχόλια: