Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Συμβουλές για τέλειο στοματικό σεξ




Όπως λέει και ένας φίλος: “μερικά ταλέντα είναι επίκτητα”. Δεν γεννιέσαι ξέροντας να πλέκεις, να μαγειρεύεις ή να ζωγραφίζεις - “ακόμα και του Πικάσο του πήρε κάποιο χρόνο για να μάθει να πιάνει το πινέλο” - τα μαθαίνεις στην πορεία.
Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το στοματικό σεξ. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και σίγουρα δεν θα βγεις χαμένη.

Κάν' το με ενθουσιασμό

Μάλιστα κυρίες μου, όπως το διάβασαν τα ματάκια σας. Ο ενθουσιασμός είναι το άλφα και το ωμέγα στο στοματικό σεξ. Αν είναι να βαριέσαι πήγαινε καλύτερα για καμία ανταύγεια. Όπως λέει και ο αυτοαποκαλούμενος blow job guru, Sean Jameson “ο ενθουσιασμός είναι μακράν η πιο σημαντική συμβουλή που δίνω στις γυναίκες, που ζητούν τα φώτα μου”. Αν τώρα αναρωτιέσαι το γιατί, απλά σου λέμε: α) του φουσκώνεις το εγώ του, γιατί τον κάνεις να πιστεύει ότι αυτός σε κάνει να τρελαίνεσαι έτσι (που να 'ξερε ότι εσύ έχεις κάνει διατριβή). β) δουλεύει αμέσως ακόμα και αν εσύ δεν πιστεύεις στις δυνατότητές σου ή έχεις έλλειψη εμπειρίας. γ) ο δικός σου ενθουσιασμός τον κάνει να θέλει να γίνει ένας Indiana Jones, έτοιμος για περιπέτειες και εκτός των τεσσάρων τοίχων της κρεβατοκάμαρας.

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου

Μην περιμένεις από εκείνον να σου πει τι θα κάνεις. Πάρε την πρωτοβουλία. Και πάρ' την όταν εκείνος δεν θα το περιμένει. Λίγο πριν κοιμηθεί; Στον ύπνο του; Ενώ κάνει μπάνιο; Ενώ ξυρίζεται; Καθώς φτιάχνει σαλάτα ρόκα-παρμεζάνα. Γιατί όχι και όταν ποτίζει τα λουλούδια. Μπορείς να ξεκινήσεις τα προκαταρκτικά ακόμα και από τον δρόμο. Δώσ' του ένα παθιασμένο φιλί (κανονικό, μη σας βρούμε και σε κανένα χαντάκι) και κάν' τον να περιμένει για πολλά περισσότερα. Στείλε του ένα πονηρό μήνυμα στο κινητό ή σε mail (όχι στο wall στο προφίλ του στο facebook). Θυμήσου πως πριν κατέβεις εκεί χαμηλά, στην Μόρντορ του κορμιού του, θα πρέπει να τα έχεις κάνει όλα γης μαδιάμ εκεί ψηλά, στο μυαλό του.

Μαθήματα ανατομίας

Τι το πέρασες; Άντε πιάνουμε το πέος και αρχίζουμε τη δουλειά; Εδώ υπάρχει υλικό. Είναι οι όρχεις, το περίνεο (το κομμάτι αυτό δέρματος που βρίσκεται ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό) και ο πρωκτός. Α όλα κι όλα, όλα πρέπει να μείνουν ευχαριστημένα. Για να ερεθίσεις τους όρχεις, απλά χούφτωσέ τους και τρίψ' τους, ενώ θα κάνεις στο σύντροφό σου στοματικό έρωτα. Για ένα χαμογελαστό περίνεο απλά με τα δάχτυλά σου χάϊδεψε το, ενώ το ίδιο μπορείς να κάνεις και στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό. Σε περίπτωση που δεις ότι σε παίρνει, μπορείς να προχωρήσεις το δάχτυλό σου (αφού πρώτα θα έχεις βάλει λίγο λιπαντικό) και λίγο πιο βαθιά. Προσοχή όμως ε; Τσέκαρε ότι σε παίρνει.

Με μια ανάσα

Με τα χείλη σου τύλιξε τον μικρό του φίλο (το βάθος είναι περίπου 2 έως 5 εκατοστά – καλά μην τρελαίνεσαι, δεν θα χρειαστείς και χάρακα...θα το υπολογίσεις με το μάτι) και μην αφήσεις ούτε αέρα να μπει. Άρχισε να το πιπιλάς απαλά και διακριτικά. Εν συνεχεία, άρχισε να κουνάς το πέος του μέσα και έξω από το στόμα ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να διατηρείς αυτή την...αναρρόφηση. Κάν' το για 10 με 20 δευτερόλεπτα, ώστε να παίρνεις και εσύ η γυναίκα μία ανάσα.

Μίλα του

Πολύ καλός συνάδελφος (για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του) δίνει τη δική του συμβουλή: “κορίτσια να του μιλάτε”. Και δεν εννοεί του κατόχου, αλλά του ιδίου του πέος. Άντρας είναι, για να το λέει κάτι θα ξέρει.

Πάτα γκάζι

Όταν καταλαβαίνεις ότι οσονούπω θα πιάσεις την κορυφή του Μάτσου Πίτσου, δώσε ταχύτητα. Μόλις όμως ο σύντροφός σου έρθει σε οργασμό κόψε λίγο και προσπάθησε να ασκήσεις λιγότερη πίεση στο πέος του. Είναι βλέπεις το σημείο αυτό που το όργανο του έχει γίνει υπερευαίσθητο και οτιδήποτε βίαιο ή απότομο μπορεί να τον πονέσει.

Ώρα για την κίνηση Combo

H κορυφή του πέους είναι το πιο ευαίσθητο κομμάτι. Φυσικά και μιλάμε για τη βάλανο, όπου μπορείς να την ερεθίσεις μέχρι να πεις πιτς (αν πει και φιτίλι...θα έχει τελειώσει). Το υπόλοιπο όμως κομμάτι, ο “κορμός” είναι λιγάκι πιο δύσκολος, κυρίως αν δεν έχει ευαίσθητα αντανακλαστικά. Και εδώ είναι που έρχεται η τεχνική Combo: βάζεις μέσα στο στόμα σου τα πρώτα 5 εκατοστά του πέους και με τη γλώσσα σου θα το γλείψεις, τρίψεις και θα το μαλάξεις. Με το ένα σου χέρι μπορείς να περιποιηθείς τον “κορμό”, πηγαίνοντας την παλάμη σου πάνω κάτω, ενώ με το άλλο χέρι μπορεί να πιάσεις τους όρχεις του και να παίξεις μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: