Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Λουτράκι: Πονεμένες ιστορίες (8 ) Η παράκαμψη επι της κεντρικής λεωφόρουΑπό το 1974 εκκρεμεί αυτή η ιστορία και τέλος δε έχει.
Ο λόγος που θα δείτε στο βίντεο είναι αυτή η μικρή παράκαμψη επί της κεντρικής λεωφόρου λίγο πιο πάνω από την διασταύρωση της σχολή μηχανικού πηγαίνοντας προς Κόρινθο. Είχαμε επισημάνει το θέμα  εδώ και πολλά χρόνια αλλά τα δικαστήρια στην Ελλάδα και η γραφειοκρατία κρατούν πολύ χρόνο με αποτέλεσμα η αργοπορία να ξεπερνάει κάθε φαντασία και φανερώνει τα χάλια μας σαν κράτος εν έτη 2016. Πλησιάσαμε τον ιδιοκτήτη πρατηρίου  κύριο Αλέκο και του μιλήσαμε για την κατάσταση αυτή αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα και να εκφραστεί όπως περιμέναμε . Γεγονός είναι ότι όλη αυτή η ιστορία κρατάει χρόνια και ότι έχει ειπωθεί στο διάστημα αυτό σίγουρα δεν έχει βρει ανταπόκριση  από τους εμπλεκόμενους.
Ο Αλέκος δεν μπόρεσε να κρύψει (για λίγο που τα είπαμε off  the  record) την περιφρόνηση και την απογοήτευσή του για την υπόθεση αυτή.  Τώρα όσο αφορά το σημείο αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και είναι ευτύχημα που δεν έχουμε  θρηνήσει ακόμα θύματα παρά μόνο τραυματισμούς. Αν “εύχομαι ποτέ να μην γίνει συμβεί” το μοιραίο ποιος θα φταίει;  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: