Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ»



ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΑΛΥΣΗ   ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΗΣΠΟΛΗΣ ΜΑΣ» ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ


Αγαπητοί αναγνώστες, δυστυχώς τα τελευταία 20 χρόνια
η πόλη, όσο αφορά το τουριστικό κομμάτι της, πάει από το
κακό στο χειρότερο. Είναι κάτι που ακόμη και τα μικρά παιδιά
το γνωρίζουν. Η τουριστική κατρακύλα της περιοχής δεν έχει προηγούμενο. Εδώ και 20 χρόνια ακούμε και γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Και όταν λέμε γράφουμε, μιλάμε για τις εξαγγελίες όλων των δημάρχων που πέρασαν και των «προφεσόρων» που είχαν δίπλα τους, ΤΡΟΜΑΡΑ μας. Όλοι μα όλοι οι δήμαρχοι μιλούσαν για την ανάπτυξη αυτής της πόλης τουριστικά, και όλα ήταν λόγια του αέρα και ένα κενό γράμμα τα πολύχρωμα φυλλάδια τους που έβγαζαν προεκλογικά. Και μετά χαιρετίσματα στην εξουσία, που λέει και ο λαός. Κρίμα και ντροπή σε όλους όσους διοίκησαν αυτή την πόλη τα τελευταία 20 χρόνια, έτσι αφουγκραζόμαστε την γνώμη του λαού τουλάχιστον επάνω στο κομμάτι το τουριστικό της πόλης και της περιοχής.
Όλα αυτά τα χρόνια η εκάστοτε δημοτική εξουσία μιλού-
σε για τον τουρισμό μόνο προεκλογικά και μετά το απόλυτο
τίποτα. Όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα την χρυσή εποχή της Ί2ετίας Παύλου έφτιαχναν επιτροπές τουρισμού για τα
μάτια του κόσμου. Όλα αυτά τα χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι
ασχολούνται με μηδενικά αποτελέσματα. Ότι γράφουμε είναι απόλυτα ακριβές και δεν αμφισβητείται. Δεν αμφισβητείται, διότι τα γραπτά μένουν, και όλα αυτά τα είκοσι(20) χρόνια που είμαστε δίπλα σας, έχουν περάσει όλοι από τις σελίδες αυτής της εφημερίδας, και όχι ΜΟΝΟ! Αφού έχουμε ακόμη και το αρχείο της εφημερίδας σήμερα έως το 2006.Όλα αυτά τα χρόνια γίνονταν ημερίδες για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου Λουτρακίου, αλλά μόλις τελείωναν και έσβηναν τα φώτα της δημοσιότητας όλα είχαν ξεχασθεί και περνούσαν όλοι καλά αφού μετά υπήρχε και ο σχετικός μπουφές. Ο χώρος είναι μικρός για να σας απαριθμήσουμε τις εξαγγελίες και τις ημερίδες όλα αυτά τα χρόνια, θα σας υπενθυμίσουμε δύο που έγιναν την πρώτη τετραετία Παύλου.
Η μία έγινε στο ξενοδοχείο ΒΑΡΒΑΡΑ και η άλλη στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (τώρα είναι κλειστά). Λόγια, λόγια, λόγια και μετά όλα έπαιρναν τον δρόμο της λησμονιάς. Άσε τις εκθέσεις που πήγαιναν «δήθεν»
για να διαφημίσουν την πόλη και της περιοχή. ΡΩΣΙΑ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΜΑΪΑΜΙ και πάει λέγοντας. Σε δύο από αυτές τις εκθέ­σεις είχαν πάει μαζί με την υπόλοιπη τότε αποστολή ο Νίκος Μαστρογιάννης και ο αείμνηστος Παναγιώτης Μπολέτης σαν εκπρόσωποι του δήμου μας για τον τουρι­σμό αφού ήταν τότε δημοτικοί σύμβουλοι.
Εάν προκληθούμε όπως προκλη­θήκαμε από τον LΤΟ στο συμβού­λιο τους σε επόμενη έκδοση μας μπορούμε να γράψουμε όλους τους (ειδικούς) που κατά καιρούς και με διαφορετικούς δημάρχους πήγαιναν στις εκθέσεις και θα γελάσει κάθε πικραμένος.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Ίσως μερικοί αναγνώστες που δεν γνω­ρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είμαστε υποχρεωμένοι να τους ενημερώνουμε σωστά και υπεύθυνα, γι' αυτό θα κάνουμε και τις ανάλογες διευκρινήσεις.

Πρώτη διευκρίνηση

Ο ΙΤΟ τον Δεκέμβριο του 2015 έβγαλε μια ανοικτή επιστολή προς ενημέρωση, διότι ανώνυμα σχόλια στο internet τον αμφισβη­τούσαν. Μιλούσε ότι από τον δήμο εισέπραξε απευθείας, κρατήστε την λέξη (απευθείας) το ποσό των 5.500 χιλιάδων ευρώ, και το ειρω­νεύεται μάλιστα γράφοντας το μυθικό ποσό. Τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα που έχει εισπράξει ο ΙΤΟ από τον δήμο. Πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο, στις 24/10, ψήφισε ο δήμος 14.000 ευρώ συν ΦΠΑ.

Δεύτερη διευκρίνηση

Στο ίδιο έντυπο ο LΤΟ μιλά για την δημο­τική επιτροπή τουρισμού (η οποία λειτουρ­γούσε ήδη υπό την τουριστική Α.Ε. για μια 8ετία με εναλλαγές προσώπων, στην οποία ουδέποτε συμμετείχε π.χ. ο νυν πρόεδρος του LΤΟ, γεγονός για το οποίο παραπονείτο).

Τρίτη διευκρίνηση

Η τουριστική επιχείρηση του δήμου (το SΡΑ δηλαδή) παραχωρεί, ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ. στα μέλη του LΤΟ την προώθηση των υπηρε­σιών του υδροθεραπευτηρίου, λες και τα μέλη του LΤΟ είναι οι μόνοι ειδικοί πάνω σε θέματα τουρισμού (λες και δεν είναι τα ίδια εναλλασ­σόμενα πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια).
Μάλιστα αυτό έγινε τον Ιούνιο του 2015 με απόφαση της τουριστικής Α.Ε. που απο­τελείται από 9 μέλη μειοψηφούντων των κ.κ. Π. Παύλου και Γ. Κόκκινου.
Φτάνει πια η κοροϊδία πάνω ατό τουριστικό κομμάτι της πόλης του Λουτρακίου και της περιοχής.
Τα πηγαδάκια και οι παρεούλες δεν βοηθούν.
ΟΛΟΙ μαζί αλλά και με ειδικούς πάνω σε θέματα τουρισμού μπο­ρούμε να απογειώσουμε τουριστι­κά αυτόν τον τόπο. Καλό Θα ήταν να διαβάσουν όλοι τα συμπερά­σματα που βγήκαν από την ημερί­δα που διοργάνωσε η εφημερίδα μας τον Φεβρουάριο του 2014 και ιδιαίτερα οι ειδήμονες του LΤΟ όπου ήταν παρόντες.

BHMA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
perahora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: