Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μια ακόμα σωστής κίνηση της παρέας που διοικεί τον Α Ο Λουτρακίου



 
Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας στους κ.κ Γιάννη Νούλα και Σωκράτη Πέτρου, οι οποίοι θα αποτελέσουν το προπονητικό δίδυμο του Α.Ο Λουτράκι για την προσεχή αγωνιστική περίοδο
.
Ο κ. Γιάννης Νούλας (γενν.1974) εργάζεται στον Α.Ο Λουτράκι από το 2008. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή και γυμναστής της πρώτης ομάδας από το 2008 έως το 2011 και προπονητής από τον Φεβρουάριο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2012.  Από το 2014 ήταν διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου του συλλόγου και τεχνικός της ομάδας Νέων (Κ15).
Ο κ. Σωκράτης Πέτρου (γενν.1979) ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το Λουτρακιώτικο ποδόσφαιρο, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Α.Ο Λουτράκι από τον Ιανουάριο του 2013 έως το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Με το βλέμμα στην προπονητική  ενσωματώθηκε το 2014 στο τεχνικό επιτελείο της Σχολής ποδοσφαίρου και ήταν τεχνικός της ομάδας Παίδων (Κ13) του συλλόγου.

Μετά από τη φυσική και αναπόφευκτη ολοκλήρωση ενός πενταετούς αγωνιστικού κύκλου γεμάτου με τις μεγαλύτερες ιστορικά επιτυχίες του συλλόγου, το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι αποφασίζει να δείξει την εμπιστοσύνη σου σε δύο «δικά του παιδιά», που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, με γνώσεις, ικανότητες και ήθος για να οδηγήσουν την ομάδα σε μια νέα εποχή.
Ευχόμαστε στους δύο προπονητές μας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αλήθεια τι μπορώ να προσθέσω σ αυτή την ανακοίνωση; Νομίζω ότι αν επιχειρήξσω να την σχολιάσω θα γινόμουν αστείος  Και γι αυτό μόνο γράφω Συγχαρητήρια παιδιά που θέσατε σε αδράνεια την πένα του Νικηφόρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: