Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Λουτράκι: Η μεγάλη επένδυση είναι γεγονός!


Το νέο Ιδιωτικό Πολυιατρείο Λουτρακίου, L-Medical, που δημιούργησε ο Όμιλος Μαντά, σε συνεργασία με το Αρισταγόρειο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, ξεκινάει τη λειτουργία του...


Πρόκειται, για το πληρέστερο και μεγαλύτερο Ιατρικό Κέντρο στο Νομό Κορινθίας και ίσως και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ αναμένεται να "κοιτάξει στα μάτια" τα μεγαλύτερα Ιατρικά Κέντρα της Αθήνας.

Στα 600 τ.μ. χώρου, θα στεγαστούν περισσότερες από 12 διαφορετικές ειδικότητες με εξειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, με άρτια επιστημονική κατάρτιση και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον ιατρικό εξοπλισμό.

Αναλυτικά τα τμήματα:

- Γυναικολογικό
- Δερματολογικό
- Καρδιολογικό
- Μικροβιολογικό
- Οδοντριατρικό
- Παιδοδοντιατρικό
- Ορθοπεδικό
- Ουρολογικό
- Παθολογικό
- Πλαστικό χειρουργικό
- Υπερήχων
- Χειρουργικό
- Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ)

Την επιστημονική διεύθυνση, αναλαμβάνει το Αρισταγόρειο Κέντρο, το οποίο αποτελεί το πρώτο Ιατρικό-διαγνωστικό Κέντρο της Αθήνας, με περισσότερα από 35 έτη εμπειρίας στο τομέα της Υγείας.

Από την άλλη, ο Όμιλος Μαντά, επενδύει πλέον και στον Ιατρικό Τουρισμό, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέους ορίζοντες στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης, καθώς είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Πελοποννήσου και όχι μόνο.

Το Ιατρικό Κέντρο Λουτρακίου L-Medical, βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ώρες Λειτουργίας: 
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 - 21:00
Σάββατο: 07:00 - 15:00

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναμένεται και η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Σε μια εποχή που οι περισσότερες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που ρισκάρουν, επενδύουν και δείχνουν ότι υπάρχει ελπίδα...
loutrakiblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: