Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ :Μέτρα για την ασφάλεια του ιδρύματος παίρνει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου




Σε επικοινωνία που είχε το loutrakiblog.gr με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Καλομοίρη μας ενημέρωσε πως γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια ..
με τους φύλακες ασφαλείας αλλά και με το προσωπικό του Νοσοκομείου για να διασφαλίσουν ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξουν κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών.

Κατά καιρούς έχει δεχθεί καταγγελίες όπως μας είπε που αφορούν κυρίως στους Ρομά, οι οποίοι ανεξέλεγκτα κυκλοφορούν εντός του Νοσκομείου και στον προαύλιο χώρο δημιουργώντας προβλήματα όχι μόνο στην εύρυθμη λειτουργία του αλλά και στην εικόνα του λόγω της συμπεριφοράς τους.

Το πρόβλημα της ασφάλειας δεν είναι θεωρητικό, αλλά ουσιαστική παράμετρος στη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος. Η παραβατικότητα στα δημόσια νοσοκομεία απειλεί όλους. Ασθενείς, επισκέπτες, γιατρούς και λοιπό προσωπικό, αναφέρει η κ. Καλομοίρη

1) Πλέον θα παραμένει ένας συνοδός σε κάθε δωμάτιο, κυρίως τις βραδινές ώρες, ο οποίος θα είναι αφοδιασμένος με μια "ειδική" κάρτα συνοδού και θα απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε όσους δεν έχουν την κάρτα.

2) Κάποιες πόρτες  θα κλείνουν το βράδυ ώστε να υπάρχει έλεγχος των εισερχόμενων και εξερχόμενων


3) Θα υπάρξει συνεργασία με την Αστυνομία στο πλαίσιο αυτό

Τέλος η κ. Διοικήτρια ανέφερε πως θα καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση επιζητώντας και άλλες λύσεις που συζητά με το Διοικητικό Συμβούλιο


Να αναφέρουμε πως το Νοσοκομείο πλέον έχει δικούς του φύλακες, οι οποίοι προσλήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση ορισμένου χρόνου και λήγει τέλος του 2018


Σχόλιο:

Παρακολουθούμε στενά τις ενέργειες της Διοίκησης και πραγματικά σας αναφέρουμε πως γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από μέρους της κ. Καλομοίρη για το καλό του Νοσοκομείου.

*Εχει στελεχωθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (ίσως να υπάρξουν στο μέλλον και νέες προσληψεις)

*Εχει στελεχωθεί με ιατρικά μηχανήματα (αναμένεται και ο νέος αξονικός τομογράφος)

Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια γιατί το Νοσοκομείο ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !




Επιμέλεια : Xara

Δεν υπάρχουν σχόλια: