Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

                                            




Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου—Περαχώρας—Αγ. Θεοδώρων στηρίζει και συμμετέχει στην 24ωρη Απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε.. την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.





ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:



- Άμεση αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2019 και επιστροφή των παράνομων μειώσεων σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, επιδόματα γιορτών και επιδομάτων αδείας.

- Άµεση επαναφορά του κατώτατου µισθού στα 751 ευρώ και µετέπειτα καθορισµός του ύψους του µέσω της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας µε αποκατάσταση της καθολικής της δέσµευσης.

- Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση χωρίς κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

- Μόνιμη και αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας – ρητή απαγόρευση πλειστηριασμού της.

- Δίκαιο φορολογικό σύστημα. Ελάφρυνση των μισθωτών και των συνταξιούχων από τα άδικα και υπέρμετρα βάση της φορολογικής επιδρομής.

- Πρόσβαση όλων σε δημόσιες υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, με επαρκή χρηματοδότηση του συστήματος υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής ασφάλειας.



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Έμπρακτη αποκατάσταση της κοινωνικής διάστασης και του κοινωνικού προσώπου που οφείλει να έχει ένα κυρίαρχο Κράτος ∆ικαίου και Πρόνοιας.

Έμπρακτο τέλος στη φτωχοποίηση, στον αυταρχισμό, στις πολιτικές βίαιης και αντιδημοκρατικής προσβολής των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.



Όλοι στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου

Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων

(Ελευθερίου Βενιζέλου 16)

την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

στις 11:00 το πρωί





Για τη Διοίκηση



Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Λογοθέτης Κων/νος Θώδης Ιωάνν

Δεν υπάρχουν σχόλια: