Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Η Διευθύντρια  κα Χαλούλου Παναγιώτα, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων  απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ»  σε όλους τους αξιότιμους κυρίους και κυρίες που τίμησαν το σχολείο μας με την παρουσία τους στην περιβαλλοντική-εορταστική εκδήλωσή μας  που έγινε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 για τη βράβευσή μας με το 1ο ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ για το σχολικό έτος 2011-2012.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους : ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων κος Κακούρος  Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος καθαριότητας και πρασίνου Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων κος Μουζάκης Δημήτριος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων κα Λέζου Σταυρούλα ,  ο κύριος Περιφερειακός Διευθυντής  Π&Δ Εκπαίδευσης Πελοποννήσου  κος Πέτρος Μισθός, ο κος Προϊστάμενος  Επιστημονικής καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Πελοποννήσου κος Σιδέρης Δημήτριος,  η κα Προϊσταμένη  Επιστημονικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δάφνη Δήμητρα, ο κος Διευθυντής   Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Κορινθίας κος Παπαγεωργάκης  Παναγιώτης, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Κορινθίας κος Τσοχαντάρης  Φώτης,  η εκπρόσωπος του « Βραβείου Αειφόρου Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού κα Κέκερη Ευαγγελία, ο  Διευθυντής  του 1ου        Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου κος Πολυχρονόπουλος  Μιχάλης , η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου κα Μαρινοπούλου Μαρίνα, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Εξαμιλίων κος Σταματόπουλος Σταύρος, η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων  κα Μαυροματίδου Θεώνη,  η υποδιευθύντρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου κα Ξύδη Μιχαλίτσα , το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων,  η κα Δανάη  Φουντή υπεύθυνη Τύπου του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων,  ο δασολόγος κος Παναγιώτης Καλλίρης ,  ο εκδότης της εφημερίδας «Νέα Κρομμυώνα»  κος Νίκος  Δενδρινός,  ο κος Στάμου Δημήτριος, Δημοτικός  Σύμβουλος των Αγίων Θεοδώρων, η κα Παντούδη Κατερίνα από το τοπικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων, η κα Βλαστάρη Ρούλα από το τοπικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων, η γενική γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών κα Ίρμη  Αστερίου, η ειδική γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών κα Τέγκοτα Μαργαρίτα, ο κος Βαφειάς Θεόδωρος Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικιστών, ο κος Νικολούδης Στράτος από τον Αθλητικό  Σύλλογο «Θησέας», οι εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ , ο πρόεδρος του ΕΕΣ κος Καβαλάρης Σταύρος, ο Διευθυντής της  Alfa Bank κος Τσιράογλου  Ιωάννης,  ο κος Λαφαζάνης από τον κήπο της αφθονίας με υπεύθυνο τον κο Γιάννη Βαρελά κ.α.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν στο σχολείο μας από την αρχή της λειτουργίας του. Η κα Πιπή Ευδοκία, πρώτη Διευθύντρια του Σχολείου το άφησε φεύγοντας με την 5η τιμητική διάκριση πανελλήνια! …Και το δεντράκι μεγάλωσε! Γίναμε το 1ο ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ κερδίζοντας το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ!!! Πολλοί από τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν για αυτή τη διάκριση εργάζονται σήμερα σε άλλα σχολεία. Η παρουσία τους όμως ήταν έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής μας… Ήταν πλάι μας, ήταν κοντά μας!!!  Σας ευχαριστούμε όλους σας! Με την παρουσία σας, τον εθελοντισμό σας, την καλή σας διάθεση, την άνευ όρων προσφορά σας συμβάλλατε στο να γίνει το σχολείο μας ένα πραγματικό κέντρο πολιτισμού ,μια όαση ελπίδας, αισιοδοξίας, ένα σχολείο ουσίας, που υπηρετεί πραγματικά τους σκοπούς και τις αξίες  της Ανθρωπιστικής Παιδείας και Εκπαίδευσης  του νέου ανθρώπου .
  Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ  2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ με το 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2011-2012» συνεχίζει για όλους εμάς, τους δασκάλους, τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους γονείς του σχολείου μας να είναι   μια ανατροφοδοτική δέσμευση για τη δυναμική συνέχεια των προσπαθειών μας για ένα σχολείο αειφόρο, με όλες τις ιδέες, τις αξίες και το όραμα που εμπεριέχει ή έννοια της λέξης.
 Η αειφορία είναι έννοια  αισιόδοξη , δημιουργική. Φέρει το αίσθημα της ψυχικής ανάτασης, φέρει τη  σφραγίδα της αιώνιας νεότητας ,  της  δύναμης, της εθελοντικής προσφοράς.
Η αειφορία είναι σκυταλοδρομία με συναθλητές  τις γενιές των ανθρώπων. Το αποτέλεσμά της θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστά έτρεξε η κάθε γενιά και διαφύλαξε τη φλόγα στο λίκνο της γης τηρώντας τους κανόνες της αειφόρου ανάπτυξης.


Με τιμή
Η Διευθύντρια του Σχολείου
Χαλούλου Παναγιώτα






Δεν υπάρχουν σχόλια: