Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ


ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ € 10.000.000 ΜΕ ΤΟ «ΠΝΙΞΙΜΟ»
ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 2008!
«Η σημερινή εξέλιξη, δεν περιποιεί τιμή στους ανθρώπους που διαχειρίστηκαν τις τύχες αυτού του τόπου, ίσως όμως αποτελεί την κρίσιμη παράμετρο, ώστε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πραγματικά ανήκουν, γιατί η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη θα αναλάβει μόνο την ευθύνη διάσωσής του.»
Με την παραπάνω παράγραφο κλείνει η χθεσινή ανακοίνωση του δήμου Λουτρακίου, όσον αφορά την καταγραφή των κινητών αξιών που τελικά την αναγνώρισαν ως διαδικασία κατάσχεσης.
Όμως, σε τούτη εδώ τη φάση, πάνω από το γκρεμό που οδήγησαν τη Λουτράκι Α.Ε., με περισσό θράσος προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν από την αλήθεια και την πραγματικότητα την κοινή γνώμη, αποσιωπώντας γεγονότα και αλήθειες των ημερών τους, με την παραπομπή της προσοχής στις διαπιστωμένες ευθύνες που έφεραν οι προκάτοχοί τους.
● Δεν λένε λέξη για το τεράστιο σκάνδαλο του «πνιξίματος» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, με το οποίο στερούν τη Λουτράκι Α.Ε. από ένα ποσόν της τάξης των € 10.000.000.
● Δεν λένε λέξη για το ρόλο που έχει παίξει και στην καταστροφή που έχει επέλθει, συμβάλλοντας με απρεπή τρόπο να πνιγεί η Γνωμοδότηση Τσοβόλα, ο «συγγενής» κουμπάρος χωρίς να έχει προσληφθεί και παρανόμως νομικός σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Κονομόδης.
● Δεν λένε λέξη για τη ματαίωση της αγωγής της 11ης Οκτωβρίου 2011, την οποία απέσυραν, ενώ θα είχε3 μπει τώρα ζεστό χρήμα στην εταιρεία γύρω στα € 2,5 εκατ. μαζί με τους τόκους.
● Δεν λένε λέξη για το ρόλο που έχει παίξει ο μυστικοσύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη στη Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γιαννιτσόπουλος και ποιά στάση έχει κρατήσει για την εν λόγω διαδικασία, καθώς επίσης και ποια είδους εμπλοκή έχει;
● Δεν λένε λέξη για τα βλακώδη πανηγύρια που είχαν στήσει ότι δήθεν είχαν κατατροπώσει την «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.»;
● Δεν λένε λέξη για τα ασφαλιστικά μέτρα που κράδαιναν δήθεν κατά της Club Hotel Casino Loutraki για να αναλάβουν τη διαχείρισή της, στην ουσία πίστευαν ότι θα βάλουν το ταμείο της στο χέρι και τελικά έγιναν «ρόμπες ξεκούμπωτες», γελώντας μαζί τους και οι πέτρες;
● Δεν λένε λέξη για την καταστροφή που έχουν φέρει εν κατακλείδι, αποκρύπτοντας την αλήθεια, όταν έχουν μοιράσει € 2.160.000 και δεν έχουν αλλάξει ούτε λάμπες. Μου πήγε τελικά τόσο χρήμα; Φέρτε κι άλλο να διαχειρισθούν με απευθείας αναθέσεις!
 loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: