Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!





ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΑΒΕ ΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ;

«Εχθές, 21/2/2013, δικαστικός επιμελητής προέβη στην κατάσχεση κινητών πραγμάτων από τις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa. Η κατάσχεση αφορά οφειλές της Λουτράκι Α.Ε. στην εταιρεία κατασκευής του Υδροθεραπευτηρίου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ», ύψους 3.944.208,00€ πλέον ποσού 1.200.000,00€ για τόκους (συνολικά 5.144.208,00€).»
Τα παραπάνω αναφέρει στο εισαγωγικό της η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι από το γραφείο Τύπου του δήμου Λουτρακίου. Στην ουσία πρόκειται για τη νέα επίσημη θέση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη!
Προχθές, προκαλώ τον οποιονδήποτε να με διαψεύσει και ειδικότερα το δήμαρχο Λουτρακίου, ο Κώστας Λογοθέτης δεν ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε κατάσχεση, αυτά τα λένε κάποια blogs, αλλά καταγραφή των κινητών περιουσιακών στοιχείων της Λουτράκι Α.Ε.
Τελικά, μήπως ο Κώστας Λογοθέτης προσγειώθηκε για χθες -χούι είναι αυτό- από «αυτοκράτορας» σε κοινό θνητό και είδε την καταγραφή ως διαδικασία κατάσχεσης;
Ο γράφων έχει την εκτίμηση ότι ο Κώστας Λογοθέτης πρέπει να έχει δεχθεί από τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» πολύ σκληρή επιστολή για τις δηλώσεις του στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με συνέπεια να τον υπέβαλε σε προσωπικό σκληρό «στριπτίζ», αλλά και σε δημόσια εναέρια ανακυβίστηση μετά πιρουέτας!
Πάνος Ηλιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: