Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΣΒΗΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ..... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ , ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ...!!!




Κύριε Σαμαρά, κ. Βενιζέλο, κ. Παπανδρέου, κ. Στουρνάρα, ιδού το ΒΑΤΕΡΛΩ της ΕΛΛΑΔΑΣ ! Κάτω από 7.000 οι γεννήσεις στη Θεσσαλονίκη ( ετησίως ), 15.000 εκτρώσεις ( 40 κάθε μέρα 
)!!....



Σβήνει ο Ελληνισμός ! Σιωπά η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο – έρευνα του Αγγελιοφόρου της Κυριακής ( εφημερίδα της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας ) αποτελεί μια ΓΡΟΘΙΑ στο στομάχι των κοιμισμένων και παρηκμασμένων και αλλοτριωμένων Νεοελλήνων ! Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, πέρα από τις 4.000 αυτοκτονίες ( μέσα σε 3 χρόνια ), τις πολλές χιλιάδες πρόωρους θανάτους, έχει ως συνέπεια και ένα βαρύ πλήγμα στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ της Ελλάδας. 


Τα στοιχεία αυτά είναι για τη περσινή χρονιά, αλλά είναι βέβαιο ότι τα δημογραφικά στοιχεία της Ελλάδας θα χειροτερεύσουν τα επόμενα χρόνια, μετά από τα πρωτοφανή ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ για τεκνοποίηση του τρίτου μνημονίου που ψήφισαν οι βουλευτές των τριών κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, στα Υπουργεία Οικονομικών ( Στουρνάρας, Σταϊκούρας, Μαυραγάνης ) και Υπουργείο Εργασίας ( Βρούτσης, Ν. Παναγιωτόπουλος ) ! ( This is a social article on the economical crisis in Greece and not a religious article ).

Τα επόμενα 20 χρόνια στη Κεντρική Μακεδονία οι θάνατοι θα είναι περισσότεροι κατά 75.000 από τις γεννήσεις, χώρια όσοι μεταναστεύουν. Οι γεννήσεις έχουν πέσει πολύ κάτω από 8.000 ( το 20% υπολογίζεται ότι είναι νεογέννητα μεταναστών ) και γίνονται 40 εκτρώσεις κάθε μέρα, δηλαδή, περίπου 15.000, όλο το χρόνο, διπλάσιες από τις γεννήσεις !!! Ακόμα και γυναίκες που προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί το “ρίχνουν”, λόγω της οικονομικής κρίσης !!!

Είναι αυτό που προβλέπαμε, ότι τα μέτρα Στουρνάρα και Βρούτση θα “ερημοποιήσουν” πολλές παραμεθόριες περιοχές και νησιά της Ελλάδα, θα υπάρξει εθνογραφική αλλοίωση του πληθυσμού, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Από την άλλη, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, έχοντας ήδη ένα “γερασμένο” εκκλησίασμα και έχοντας πρόβλημα εύρεσης νέων ιερέων, θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στο έργο της τα επόμενα χρόνια. Λειψανδρία θα παρουσιάσουν και τα Πατριαρχεία και οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές ! Το αντιλαμβάνονται ή όχι οι Επίσκοποι των Ορθοδόξων Εκκλησιών ;

Και μπροστά σε αυτό το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ του Ελληνικού - Ρωμέικου Γένους, οι βουλευτές και οι θρησκευτικοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Ελλάδας, ΣΙΩΠΟΥΝ !

Σβήνει ο Ελληνισμός και η πολιτική ηγεσία συνεχίζει το ίδιο “τροπάριο”, θεωρώντας ως “ΤΕΚΜΗΡΙΟ” τα παιδιά, ύστερα από εισηγήσεις των ανίκανων, άσχετων, αποτυχημένων “παιδαρελίων” που έχουν μαζευτεί στο Υπουργείο Οικονομικών. Και θα έπρεπε, σήμερα κιόλας, να έχουν ΞΗΛΩΘΕΙ από τις θέσεις τους για επικίνδυνη ΒΛΑΒΗ στο δημογραφικό της Ελλάδας !

Είναι τεράστιες οι πολιτικές, θρησκευτικές και ποινικές ευθύνες των “υπευθύνων” για τη ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ “λευκή γενοκτονία” σε βάρος του Ελληνισμού από Έλληνες πολιτικούς παράγοντες !

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ.

ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΤΕΚΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.


triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια: