Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σμηναγός (Ι) Καραχάλιος και η ομάδα του ”ΖΕΥΣ” στην κορυφή της Ευρώπης !






Διεθνή αναγνώριση για το μεγάλο αστέρι της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας  η ανακύρηξη του Σμηναγού (Ι) Καραχάλιου σε μέλος του ΔΣ του European Air Show Council!
Για όσους γνωρίζουν τον Σμηναγό Καραχάλιο αλλά και την ομάδα του μόνο έκπληξη δεν είναι !

Να θυμηθούμε και να αναγνωρίσουμε και τον χαρακτήρα των παιδιών της Ομάδος ΄΄ΖΕΥΣ'' που τα χρήματα που συγκέντρωσαν σε εκδήλωση στο αεροδρόμιο της Λάρισας τα πρόσφεραν στο ¨Χαμόγελο του Παιδιού ΄΄
Από την Πέμπτη 14 έως και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του European Air Show Council, στην Αμβέρσα, στο Βέλγιο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Καραχάλιος, επικεφαλής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων "Ζεύς" Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16, ανακηρύχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακήρυξη αποτελεί αναγνώριση για την προσφορά της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων "Ζεύς" της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Η Επιτυχία του Σμηναγού Καραχάλιου έκανε τον Α/ΓΕΕΘΑ να γράψει στο twitter
  1. Για την Ομάδα ΖΕΥΣ . Μπράβο Μανώλη.
  2. Συγχαρητήρια στον Σμηναγό Μαν. Καραχάλιο, της Ομάδας Αερ. Επιδείξεων «Ζεύς» με F-16, γιατι εκλεχθηκε στο ΔΣ του European Air Show Council



Δεν υπάρχουν σχόλια: