Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ




   
Ο Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου που τέθηκε σε διαθεσιμότητα από Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι αστυνο­μικός διευθυντής συνδικαλιστής και γενικός γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. στην Πελο­πόννησο.
 Το politikalnet.gr σας παρουσιά­ζει συνέντευξη που είχε δώσει στο Ιουtraki one τον Οκτώβριο του 2011 λέγοντας ότι οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στα όρια τους και ένα βίντεο που μιλάει για το μείζον θέμα της εγκληματικότητας που ταλανίζει την περιοχή του Λουτρακίου .
Ο Δ/της σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητήσει από τον δήμαρχο να μην δώσει άδεια στον βουλευτή να κα­ταθέσει στεφάνι γιατί υπήρχε φόβος επεισοδίων και δεν υπήρχε επαρκής αστυνομική δύναμη. Το ντροπή πή­γαινε αποκλειστικά στον δήμαρχο και δεν πήγαινε ούτε στους νεκρούς ούτε στους ήρωες. Λέγεται ότι στον Διοικητή ο δήμος Λουτρακίου του είχε υποσχεθεί πως δεν θα καλέσει τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής για να καταθέσει στεφάνι, έτσι ώστε όλα να εξελιχθούν ομαλά.
Δείτε την συνέντευξη στο  Ιουtraki one
«Ως πότε θα δουλεύουμε με το φιλότιμο;» αναρωτιέται ο Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου και εκπρόσωποςτης Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο.
Μεταξύ 350 και 450 ευρώ κυμαί­νεται ο μηνιαίος μισθός αρκετών Αστυνομικών Υπαλλήλων στο τμήμα του Λουτρακίου, ενώ οι σημαντικές ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλι­σμού παραμένουν.
Ο Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου και εκπρό­σωπος της Ένωσης Αξι­ωματικών ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο, Χαράλα­μπος Τετράδης.
επισημαίνει ότι οι αστυ­νομικοί είναι σε εγρήγορ­ση για κινητοποιήσεις καθώς τα «γερά ψαλίδια» στα εισοδήματα τους έχουν φτάσει αρκετούς στα όρια τους.
«Ως πότε θα δουλεύ­ουμε με το φιλότιμο;»
αναρωτιέται ο ίδιος. Και δεν έχει καθόλου άδικο, θα λέγαμε... Εμείς, αλλά φανταζόμαστε και πολύς κόσμος, πέσαμε από τα σύννεφα στο άκουσμα τέτοιων δηλώσεων! Υπάρχουν, αναρωτιέται κανείς, αστυ­νομικοί, που εργάζονται, ή μάλλον προσφέρουν λειτούργημα στην κοι­νωνία, με μισθό 400 ευρώ?!!
Κι απ' αυτούς τους ανθρώπους ζητάμε εμείς καθημερινά να μας προστατεύουν και να διαφυλάττουν την περιουσία μας και τη ζωή μας ακέραιη; Με τι ψυχολογία και με ποιο κίνητρο; Μόνο του φιλότιμου;
perahora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: