Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣ: κ. Κων/νο Λογοθέτη Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων




ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ- ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟΚΡΙΩΝ 2014

  Κύριε Δήμαρχε,


Κατ' αρχήν να σας ευχηθούμε καλή χρονιά και μέσω υμών και στους  δοκιμαζόμενους από την οικονομική κρίση συμπολίτες μας.
Επί των υπηρεσιακών θεμάτων θέλω να σας ενημερώσω ότι ο Δημοτικός Οργανισμός «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» το τελευταίο διάστημα λειτουργεί με ηρωικές προσπάθειες, κάτι που εξ' άλλου γνωρίζετε, ώστε ο πολιτισμός στο Δήμο μας να μην βαλτώσει εντελώς.
Από τις αρχές του καλοκαιριού και μέχρι τέλους του χρόνου πραγματοποίησε πλήθος εκδηλώσεων οι οποίες οργανώθηκαν χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα (1) ευρώ.
Τούτο οφείλεται στο ότι ο Δήμος δεν απέδωσε την οικονομική ενίσχυση που προβλέπεται, μέσα από τις σχετικές αποφάσεις, αφού από τις ήδη μειωμένες 550.000ευρώ μέχρι στιγμής έχουν εισπραχθεί οι 320.000ευρώ με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν τα τμήματα και να καταβάλλονται μόνο οι μισθοδοσίες προσωπικού και οι κατά νόμο ασφαλιστικές εισφορές που αναλογούν.
Κατόπιν των ανωτέρω θέλω να σας πληροφορήσω  ότι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού αδυνατεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εκδήλωση και ιδιαίτερα αυτές της περιόδου της Αποκριάς 2014 αφού και το ποσόν των 30.000ευρώ που έπρεπε να καταβάλλει ο Δήμος για τις εκδηλώσεις του προηγούμενου έτους δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθούν.
Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή η παρουσίαση του καρναβαλιού αποτελεί την σπουδαιότερη εκδήλωση για το Δήμο μας από άποψη συμμετοχής της νεολαίας και ιδιαίτερα των μαθητών και των πολιτών αλλά και ανάσα για την τοπική οικονομία και τους επιχειρηματίες της πόλης, παρακαλώ ν' αναλάβει την οργάνωσή τους ο Δήμος, ενώ ο Δημοτικός Οργανισμός  θα συνδράμει τόσο με τη διάθεση της υλικοτεχνικής υποδομής όσο και με τη διάθεση των υπαλλήλων του για την επιτυχή οργάνωση των εκδηλώσεων.

                                                                                          Με εκτίμηση 
                                                                                          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
                                                                                          του "ΠΡΟΜΗΘΕΑ"
                                                                                          Νίκος Λόης                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια: