Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ τους ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ: Αυτό είναι το θαυματουργό ελιξήριο που καθαρίζει τους πνεύμονες και το φτιάχνεις μόνο με 4 υλικά!

kapnistes


 
 
Αν καπνίζετε περισσότερα από… 5 χρόνια, τότε σίγουρα έχετε περάσει περισσότερες από μία φορές τον κλασσικό βήχα.

Κανονικά, το καλύτερο είναι να το κόψετε, αλλά αν δεν μπορείτε, φροντίστε τουλάχιστον να καταναλώνετε τα παρακάτω τρόφιμα αλλά και το παρακάτω ρόφημα! Σκόρδο και κρεμμύδι Ήδη γνωρίζετε τα πολλαπλά οφέλη του σκόρδου και του κρεμμυδιού. Έχουν αντικαρκινική δράση και συμβάλλουν στην αποφυγή πολλών ασθενειών.
 Το κρεμμύδι, συγκεκριμένα, είναι αποτελεσματικόκαι στην πρόληψη διάφορων αναπνευστικών λοιμώξεων. Ginger
Το αρχαίο ανατολιτικο μπαχαρικό είναι γνωστό για τις θαυματουργές θεραπευτικές του ιδιότητες. Το τζίντζερ συμβάλει επίσης στην απομάκρυνση των στρωμάτων των παραγώγων του καπνού από τα πνευμόνια. Κουρκουμάς
Αυτό το απίστευτο κίτρινο μπαχαρικό είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλικά στοιχεία και περιέχει ωμέγα-3. Έχει αντιιική δράση, αντιβακτηριακή και αντικαρκινική οπότε ειναι απαραίτητο στην καθημερινή διατροφή. Συνταγή για ρόφημα που καθαρίζει τους πνεύμονες: Συστατικά: 400 gr κρεμμύδι
1 l νερό
400 g μαύρης ζάχαρης
2 κουταλιές της σούπας κουρκουμά
Καθαρισμένη μικρή ρίζα τζίντζερ Προετοιμασία: Ζεσταίνετε το νερό και τη ζάχαρη μέχρι να βράσουν. Προσθέτετε το κρεμμύδι καθαρισμένο και κομμένο στα 4 και το τζίντζερ. Ρίξτε τον κουρκουμά και ανακατέψτε μέχρι να μειωθεί η ποσότητα στο μισό, στραγγίξτε και βάλτε το μείγμα σε ένα βάζο. Όταν κρυώσει τελείως βάλτε το στο ψυγείο. Πάρτε δύο κουταλιές μόλις ξυπνήσετε το πρωί και δύο το βράδυ μετά το δείπνο!
periergaa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: