Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

" Ματωμένη στέγη,από τις προσφορές βολευτών--φονιάδων του ελληνικού λαού ".






Φίλες και φίλοι


Η εθελουσία αποχή μου από τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου:
   Η εταιρεία Κορινθίων συγγραφέων στην επικροτούμενη ενέργειά της για την αγορά στέγης των γραμμάτων προβαίνει σε κινήσεις άστοχες.
Εφαρμόζοντας κατά γράμμα την παροιμία " ο σκοπός αγιάζει τα μέσα " 
προσκαλεί εκτός των άλλων, στην εκδήλωση της 31-1-2016, και την πολιτική ηγεσία με προφανή σκοπό να " προκαλέσει " την οικονομική της βοήθεια.
Μια βοήθεια που προέρχεται από τα αποκαϊδια της ελληνικής κοινωνίας που αυτοί προκάλεσαν με τα ψηφίσματά τους, μιας πιθανής οικονομικής βοήθειας από ματωμένα χέρια, με ματωμένα χρήματα από το αίμα της σάρκας του ελληνικού λαού.
     Αυτοί που ψηφίζουν μνημόνια, " οι σωτήρες μας ", αυτοί που διαλύουν την ελληνική οικογένεια, την κοινωνία, που καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια,αυτοί που αναπαυόμενοι στη χλίδα της περιστρεφόμενης πολυθρόνας και της οικονομικής ευμάρειας προκαλούν πληγές στο λαό, αυτοί που δεν τους αγγίζει η φτώχεια και η ρακένδυτη εμφάνιση ψυχολογική ή σωματική, οι ανέγγιχτοι στο θρήνο τόσων αυτοκτονιών,οι επισκεπτόμενοι και φιλικά προσκείμενοι στον γκαουλάιντερ της Ελλάδας Ράϊχενμπαχ, κλήθηκαν να προσφέρουν τον ματωμένο οβολό τους για την αγορά της στέγης...
Μιας στέγης που θα πρέπει να φέρει τον τίτλο " Ματωμένη στέγη,από τις προσφορές βολευτών--φονιάδων του ελληνικού λαού ".
 Τέτοια στέγη δεν τη χρειαζόμαστε! Η ενέργεια αυτή είναι συνέργεια στις πολιτικές αφάνισης της Ελληνικής κοινωνίας!
Στο όνομα της συγκεκριμένης κίνησης (αγορά στέγης) συναινούμε στις αήθεις πολιτικές πράξεις τους και στα κατάπτυστα ψηφίσματά τους! Προσκαλώντας τους μάλιστα σε εκδηλώσεις,η παρουσία τους μετατρέπει τη διάθεση σε εμετική.  
Αφού μέχρι τώρα η εταιρεία δεν άρθρωσε λέξη για την κακοήθεια των κυβερνώντων,τουλάχιστον ας παραμείνει και τώρα σιωπηλή.
Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.


ΣΤΕΛΙΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ  ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
      ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: