Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ποσειδών Λουτρακίου Σήμερα ο αγώνας μας με τον Πανελλήνιο!!!







Ολοκληρώνεται σήμερα στο Λουτράκι η 20η αγωνιστική της Handball Premier

Από το 5:59 με το ίδιο σκορ (1-1), τις ίδιες συνθέσεις και τα ίδια στελέχη, θα συνεχιστεί αύριο ο αγώνας Ποσειδών Λουτρακίου- Πανελλήνιος που διεκόπη την περασμένη Τετάρτη, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Ο Ποσειδώνας έχει εξασφαλίσει την 5η θέση στην κανονική διάρκεια με εντυπωσιακό ντεμαράζ νικών τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά θέλει τη νίκη, ώστε να μαζέψει όσο των δυνατών περισσότερους πόντους ενόψει των πλέι οφ και εκεί να διεκδικήσει την 4η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη.
Βάσει προκήρυξης στα ευρωπαϊκά κύπελλα θα συμμετέχουν οι τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος και ο κυπελλούχος, αλλά επειδή -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Φίλιππος -που κατέκτησε το κύπελλο- θα είναι στην πρώτη τριάδα, το τέταρτο εισιτήριο παίρνει ο Δούκας, ως φιναλίστ του Κυπέλλου.
Παρόλα αυτά ο 4ος της τελικής κατάταξης θα είναι ο πρώτος επιλαχών σε περίπτωση άρνησης κάποιας ομάδας να παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα και για τους Λουτρακιώτες που έκαναν φέτος καλή πορεία στο Τσάλεντζ Καπ, είναι ένα μεγάλο κίνητρο.
Όσον αφορά τον Πανελλήνιο το παιχνίδι είναι ακόμα σημαντικότερο, αφού πλέον έπεσε στην 9η θέση (17 πόντοι) και αν δεν πάρει βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια θα ξεκινήσει τα πλέι άουτ με 9 πόντους και θα μπει ξανά σε περιπέτειες για την παραμονή του.




το τμήμα Χάντμπολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: