Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΤΕ», ΕΞΩΘΟΥΝ ΓΚΙΩΝΗΣ - ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου
 
 
Δεύτερη φορά πέφτει θύμα της εμπιστοσύνης και της καλής προαίρεσής του έναντι των δημάρχων του Λουτρακίου του τέωςΚώστα Λογοθέτη και του νυν Γιώργου Γκιώνη ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας του LoutrakiThermal Spa (LTS) «Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ» Γιώργος Βλάχος.
Αυτή την φορά ο Γιώργος Βλάχος που του έχουν οι δύο εξαντλήσει κάθε ίχνος υπομονής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει και.......
να εξαντλήσει μέχρι τέλους όλα τα ένδικα μέσα, χωρίς να προβληματίζεται και αδιαφορώντας πλέον για τις όποιες επιπτώσεις επέλθουν στο LTS, που κόστισε εξωφρενικά ποσά και ουδέποτε οι διοικήσεις, πριν μιας πολύ μικρής περι   όδου, συνέβαλαν και ενδιαφέρθηκαν να ανταποκριθεί στο σκοπό του, που δεν ήταν άλλος από την προσέλκυση εγχώριων και αλλοδαπών τουριστών που θα έφερναν τουρισμό στην πόλη. Οι δυνατότητες και ικανότητές τους έφθαναν μέχρι τα ΚΑΠΗ του νομού Κορινθίας.
Ως γνωστόν -άσχετα με το υπερβολικό κόστος, γιατί αυτό δεν το ανεβάζει ο κατασκευαστής από μόνος του, αλλά ο κύριος του έργου με την προσθήκη εργασιών πέραν της αρχικής μελέτης- στην «Αλέξανδρος ΑΤΕ» οφείλονται χρήματα πέραν των εργασιών, ακόμη και του ΦΠΑ, που κατέβαλε η εταιρεία από το ταμείο της για να εκδοθεί το τιμολόγιο, να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί το έργο από το ΕΣΠΑ. Χρήματα που εισήλθαν στην εταιρεία, αλλά ουδέποτε έφθασαν στον εργολάβο.
Τα € 5 εκατ. που οφείλονται από το 2010 στην εργολήπτρια εταιρεία, με την προσθήκη τόκων, δικαστικών εξόδων, δαπανών κατασχέσεων, έχουν αυξηθεί δραματικά, παρά τις όποιες μικρές καταβολές και την κατάσχεση του λογαριασμού από έσοδα πιστωτικών καρτών.
Τον Γιώργο Βλάχο εξάντλησε στον κοροϊδία, όπως όλοι θυμούνται, ο Κώστας Λογοθέτης, με αποκορύφωμα τις δύο καταθέσεις των € 5.000 και € 5.000! Με τον Γιώργο Γκιώνη, ο Γιώργος Βλάχος διατηρούσε καλές σχέσεις και το υπόλοιπο ποσόν των € 5 εκατ. δεν του είχε καταβληθεί λόγω των μέτρων του Δ΄ Ράϊχ που επέβαλαν οι εντολοδόχοι πολιτικοί μας από τον Οκτώβριο του 2009, σε βάρος του ελληνικού λαού. Η ήττα του Κώστα Λογοθέτη το 2014, προφανώς ήταν μια ανακούφιση για τον Γιώργο Βλάχο, αλλά είναι και πάλι προφανές ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν φανταζόταν ότι θα έχει να κάνει πλέον με τον «κλώνο» του Κώστα Λογοθέτη.
Οι υποσχέσεις -χωρίς αντίκρισμα όπως αποδεικνύεται- του Γιώργου Γκιώνη ήταν στην ημερήσια διάταξη, με συνέπεια ο Γιώργος Βλάχος μετά είκοσι μήνες να αντιληφθεί ότι έχει απέναντί του άλλον έναν που τον εμπαίζει και τον υποτιμά

Δεν υπάρχουν σχόλια: