Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

7η Αγωνιστική...στους 7 ουρανούς ο Ποσειδώνας!!!!






  

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου η ομάδα μας έκανε το πρώτο της διπλό εκτός έδρας επι του Φίλιππου Βέροιας με 25-29. Είναι μαγικό και μοναδικό γιατί είναι η πρώτη νίκη εκτός έδρας στην ιστορία του συλλόγου μας, στην υψηλότερη κατηγορία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Η δική μας Οδύσσεια ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 04:30 με προορισμό την Βέροια από το Λουτράκι. Ο δρόμος μακρύς αλλά και οι ελπίδες μεγάλες παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.

Με αρκετό κόπο η ομάδα μας έφτασε στην Βέροια με σχετικά καλό καιρό καθ`όλη την διαδρομή. Η ομάδα ξεμούδιασε από την μετακίνηση και ετοιμάστηκε για τον μεγάλο αγώνα της.
Αγωνιστικά η ομάδα μας είχε μερικά προβληματάκια αλλά οι υπόλοιποι παίκτες φρόντισαν να τα καλύψουν με επιτυχία. Ο τραυματισμός του Χατζηκωνσταντίνου Ν. ήταν σημαντική απώλεια για την ομάδα μας. Ο Ρουμελιώτης όμως τον αντικατέστησε επάξια… με μερικά αναμνηστικά καψίματα στο σώμα του από το παρκέ.
Ο Φίλιππος Βέροιας είναι ένας σύλλογος που έχει αφήσει την δική του σφραγίδα στην ιστορία και στο πάνθεον του χάντμπολ στην Ελλάδα.
Μπορεί να βρίσκεται σε μια δύσκολη συγκυρία αλλά σίγουρα δεν είναι για να τον αγνοήσεις και να τον παραβλέψεις όταν έχει στις τάξεις της, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας γνώριζε ότι το προβάδισμα στον αγώνα αυτό το είχε ο Φίλιππος για την πρότερη εμπειρία που έχουν οι αθλητές του στην Α1 και λόγο φιλάθλων.
Οι 500 φίλαθλοι πραγματικά στήριξαν και έδιναν με την παρουσία τους, την δύναμη που χρειαζόντουσαν οι παίκτες τους, όμως απέναντι  είχαν μια ομάδα που ήθελε να φύγει με τους δύο βαθμούς.
Για μια ακόμη φορά οι παίκτες του Ποσειδώνα με την αλληλοκάλυψη, την πολύ καλή συνεργασία και το πάθος τους στην άμυνα, δεν άφηναν τα κενά και τους χώρους για να κινηθούν οι αντίπαλοι. Αμυντικά στοιχεία που τα είχαν παραμελήσει την προηγούμενη αγωνιστική με τον Πανελλήνιο. Λάθη έχουν γίνει και θα φροντίσουν όλοι να βελτιωθούν την επόμενη αγωνιστική.
Μια άμυνα που μπορεί να τα πάει καλύτερα και πρέπει να δουλευτεί ακόμη περισσότερο. Σε συνδυασμό και με το πάθος των αθλητών μας θα είναι η εγγύηση για το μέλλον της ομάδας μας. 


  


Οι δύο τερματοφύλακες που χρησιμοποίησε ο προπονητής μας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Μπάρμπας στιβαρός και σίγουρος ενώ ο Βλαχογεώργος ενθουσιώδης, ελπιδοφόρος και τρακαρισμένος ταυτόχρονα. Ειδικά οι επεμβάσεις του τα τελευταία λεπτά τερμάτισαν τις ελπίδες του Φίλιππου για τυχόν ανατροπή του αγώνα και έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες του Ποσειδώνα να πανηγυρίζουν σιγά σιγά..  Παρα ταύτα όλοι μαζί σταμάτησαν τους επιθετικούς του Φίλιππου και ειδικότερα τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον  Μπαντή με Μ.Ο. 9,67 γκόλ ανά αγώνα.
Στο τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών βρήκε τους παίκτες του Ποσειδώνα να αγκαλιάζονται όλοι μαζί και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά και οι φίλαθλοι να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες που έπαιξαν με πάθος και έδωσαν πολύ όμορφες στιγμές.
Επιθετικά για μια ακόμη φορά ο 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος Πέρρος Γιώργος και ο 8ος Βλάνταν Βουγιάνοβιτς έδιναν ρεσιτάλ σκοραρίσματος αλλά και ομαδικότητας. Συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους,  είχαν τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Όλοι στάθηκαν επάξια στην δυσκολία του αγώνα.
Και οι διαιτητές ανταποκρίθηκαν πολύ σωστά σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας για την άψογη φιλοξενία του και την υποστήριξη του και θα ανταποδώσουμε με όλη μας  την καρδιά στο δεύτερο παιχνίδι μας στο Λουτράκι.
Είναι στιγμές που πραγματικά νιώθεις ότι τελικά υπάρχει ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ στην χώρα μας. Με τέτοιες  επιλογές δεν είναι τυχαίο που ο Φίλιππος δικαιώνει την ιστορία του μέσα και έξω από τα γήπεδα.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής : ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ 21-28, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ – Χ.Α.Ν.Θ 19 – 27, ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Π.Α.Ο.Κ. 26-31. Οι αγώνες ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΕΚ και ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.
Το επόμενο Σάββατο η ομάδα μας έχει ρεπό λόγω αγώνων κυπέλου και το επόμενο ραντεβού με την ιστορία της Οδύσσειάς της,  είναι στις 15 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον ΕΥΡΩΠΑΙΟ Αερωπό Έδεσσας στις 16:30.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ -  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 25-29
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 10-8, 12-14, 17-17, 23-24, 25-29
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Κύρος Σαράφης) Αρβανιτίδης, Δάσκαλος 7, Δέλιος, Δινάλης 1, Δομπρής, Δραγκόλας 1, Ζλατάνος, Κορωνάς Θ., Κωστακίδης Π. 6, Κωστακίδης Θ. 2, Μιχαηλίδης, Μπαντής 8, Ντόβας, Παντελίδης, Ρεμπελάκος, Τσιρογιάννης.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου) Βλαχογιώργος, Σκρόμπιτς 2, Παλαιολόγος, Βαμβακάς 3, Πέρρος 9, Δημητρόπουλος 2, Τούρκια 1, Σταμούλης 1,Μπάρμπας, Μπένας, Βουγιάνοβιτς 7, Παπαδόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Ρουμελιώτης 4.
Διαιτητές: Χασκής, Βέργος,
Πέναλτι: 2/2- 6/6, Δίλεπτες: 4-6.

Η βαθμολογία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: