Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ… Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ







Με διαδικαστικά θέματα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται θέμα ουσίας και πολιτικής ειδικότερα για την προοπτική του τόπου, λες και ι Κώωτσης έχει καταφέρει να επιλύσει τα πάντα, συνεδριάζει αύριο Τρίτη στις 18:00 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου.

Θέματα τυπικής διαδικασίας, για τα οποία αν οι επικεφαλής των συνδυασμών έχουν ενημερωθεί από προηγουμένως, διεκπεραιώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Λόγω της ανικανότητας του Κώωτση και των περί αυτόν, που στόχο έχουν μόνον τη ζημιά και τη βλάβη στον τόπο, το ενδιαφέρον της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου θα στραφεί στα προ ημερησίας διάταξης θέματα που είναι πάρα πολύ σοβαρά και ζέοντα και έχουν φέρει το δήμο Λουτρακίου πάρα πολλά χρόνια πίσω.
Αυτονόητο είναι ότι να μην περιμένει κανείς πρωτοβουλία από την πλειοψηφία, δεδομένου ότι τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του διαταραγμένου και μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» τα βλέπουν και τα βιώνουν όλα όχι μόνον καλώς καμωμένα, αλλά πιστεύουν ότι παράγουν κι έργο!..
Αυτή που θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία αύριο είναι η αντιπολίτευση προβάλλοντας δύο ουσιαστικά θέματα, ενώ ένα τρίτο και πολύ πιο ουσιαστικό θα παρουσιασθεί από το loutraki-press αύριο, δώρο για τον Κώωτση κι όσους έχουν συμφωνήσει κι έχουν πει «ναι» στο ξεπούλημα του τόπου. Προαναγγέλλεται και θα παρουσιασθεί αύριο, έτσι ώστε να είναι «φρέσκο» πριν τη συνεδρίαση για να μην υπάρχει το «στρίβειν δια του αρραβώνος» και να εκτεθούν όσοι πρέπει να εκτεθούν στα όμματα της τοπικής κοινωνίας.
Τα πρώτα δύο θέματα είναι η εν αμύνη λόγω φόβου(;) αντίδραση του αντιδημάρχου Δημήτρη Δέδε, ο οποίος ως γνωστόν είχε τραβήξει κατσαβίδι -το οποίο αρχικά είχε αναφερθεί ως μαχαίρι- σε δύο άτομα που εργάζονταν στην πρώην ΔΗΚΕΠΑΘ, φοβούμενος ότι θα τον προπηλακίσουν για τον εμπαιγμό που έχουν υποστεί περί τα δύο χρόνια περίπου.
Το άλλο θέμα είναι αυτό που ο κατά την φαντασίαν του «αυτοκράτορας» έχει φαίνεται οπτασίες με νεραΐδες και θέλει να μετατρέψει το Λουτράκι σε νεραΐδοχώρα! Μπορεί να έχει ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο, σκοπίμως, η δημοτική αρχή απέκρυψε από το σώμα τις εργασίες και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη δημιουργία των απαιτούμενων υποδομών, στο παραλιακό πάρκο, έτσι ώστε ο κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» να… βιώσει το παραμύθι του.
Επειδή το σύνολο σχεδόν της πλειοψηφίας έχει την αίσθηση ότι ο δήμος Λουτρακίου είναι το τσιφλίκι του πατέρα του, δεν θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση, για τα οφέλη που θα αποκομίσει ο δήμος λόγω των εκτεταμένων παρεμβάσεων που ήδη ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται;
Δηλαδή, ι Κώωτσης θα αναφερθεί αύριο ποιος του εισηγήθηκε την πρόταση, ποιος συνέστησε τους κυρίους της συγκεκριμένης δράσης, τα εχέγγυα που έδωσαν στο δήμο Λουτρακίου, τι προσδοκούν και τι στοχεύουν να ωφεληθούν και τελικά ποιο θα είναι το όφελος για το δήμο Λουτρακίου;
LOUTRAKI PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια: