Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Χαμένος στον κόσμο του ο Λογοθέτης- του ξηλώνουν το ΣΠΑ!


spa-loutraki



Αποκλειστικό!


Σύμφωνα με τις τελευταίες, πληροφορίες της Fresh-Press αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου δικαστικοί επιμελητές για να προχωρήσουν σε κατάσχεση.
Τελευταία ενημέρωση (13.00)
Δηλώσεις έκανε ο δήμαρχος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων βγαίνοντας πριν λίγα λεπτά από το υδροθεραπευτήριο. Εν περιλήψει, ευθύς εξ' αρχής θέλησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Γκιώνη, ονομαστικά και στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Αποποιήθηκε οποιαδήποτε δική του ευθύνη.
Στην ένταση της στιγμής, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης έκανε και φραστική επίθεση ενάντια σε δημοσιογράφο, ενώπιον των υπολοίπων συναδέλφων του με την κατηγορία ότι τα τρία τελευταία έτη αναπαράγει ψεύδη, υψώνοντας τους τόνους!
Ο εργολάβος που κίνησε την διαδικασία της κατάσχεσης έκανε αγωγή για υπόλοιπο οφειλών 4 εκατομμυρίων ευρώ!
Δείτε σε λίγη ώρα βίντεο με τις δηλώσεις του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη έξω από το ΣΠΑ.
Νέα ενημέρωση
Στις 12.35 πλήρως ανενημέρωτος έφθασε ο δήμαρχος Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων στο Thermal Spa που βρίσκεται υπό κατάσχεση. Αυτό δήλωσε και στους δημοσιογράφους, ότι χρειάζεται "μισό λεπτό για να ενημερωθεί"
Νέα ενημέρωση
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που κατόρθωσε να έχει η Fresh-press με τον δήμαρχο Κ.Λογοθέτη, αρκετά θορυβημένος έως και 'χαμένος στον κόσμο του' , αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Επιβεβαίωσε ωστόσο εμμέσως την συντηρητική κατάσχεση αναφέροντας "εσείς οι δημοσιογράφοι τα ξέρετε καλύτερα εκεί είστε βλέπετε τι συμβαίνει"΄. Εν συνεχεία ανέφερε ότι εντός ολίγου θα μεταβεί και ο ίδιος στο υδροθεραπευτήριο.
Στις 12.00
Δικαστικοί επιμελητές έχουν εισέλθει την ώρα αυτή στο κτίριο του σπα και καταγράφουν τα περιουσιακά του στοιχεία, άρα θα γίνει συντηρητική κατάσχεση. Αυτό συνεπάγεται ότι θα καταγραφούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης, αλλά δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ώσπου να τελεσιδικήσει η απόφαση. Τα περιουσιακά στοιχεία θα παραμείνουν στην εποπτεία της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ.
Στο σημείο βρίσκεται ο λογιστής του δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα κάποιος από την δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης είναι άφαντος για μία ακόμα φορά και δεν απαντάει σε τηλέφωνα. Η κατάσχεση γίνεται υπό την εποπτεία του γενικού διευθυντή Χρήστου Παύλου.
Άτυχοι μάρτυρες του περιστατικού , το ΤΕΙ Αθηνών που έφτασε το πρωί στο Λουτράκι για να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Υδροθεραπευτηρίου. Οι φοιτητές, θα καταλήξουν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα του ΣΠΑ, με την παρουσία των επιμελητών!
Σας υπενθυμίζουμε ότι προ λίγων ημερών τόσο με δηλώσεις του ίδιου του δημάρχου Κ. Λογοθέτη, όσο και δελτία τύπου, από το Thermal Spa, αμφισβητούσαν το οποιοδήποτε ενδεχόμενο κατάσχεσης! Οι εξελίξεις όμως τρέχουν γρηγορότερα από τα δελτία τύπου και οι δικαστικοί επιμελητές πρόλαβαν να φθάσουν στο Thermal Spa πριν γίνει επίσημη ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο καθώς ακυρώθηκε η χθεσινή συνεδρίαση που είχαν ζητήσει 10 δημοτικοί σύμβουλοι (με πρωτοβουλία Γ. Κακαβά και Ν. Λόη), λόγω της πανελλαδικής απεργίας.
 Fresh-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: