Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ
ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

Τελικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργος Βλάχος, προκειμένου να μην προκαλέσει και κατηγορηθεί ο ίδιος για καταστροφή της Λουτράκι Α.Ε. και κατ’ επέκταση του loutraki Thermal Spa, απέσυρε το κόκκινο φορτηγό, η διαδικασία περιορίσθηκε μόνον στην καταγραφή και κατάσχεση, με το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη να υπογράφει βεβαίωση φύλαξης και διασφάλισης της ακεραιότητας των κατασχεμένων κινητών αξιών.
Με ενδιαφέρον πλέον θα πρέπει να αναμένουμε τόσο το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, όποτε προσδιορισθεί, όσο και τη διαδικασία που θα ακολουθήσει η εργολήπτρια εταιρεία και τη στάση που θα κρατήσει έναντι των κινητών αξιών.
Ο Κώστας Λογοθέτης από την πλευρά του έχοντας όλο το προηγούμενο διάστημα πει τη «δική του αλήθεια», δικαιώνεται πλήρως ότι δεν έχουν γίνει κατασχέσεις στις κινητές αξίες και ότι δεν πρόκειται να κατασχεθούν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε.
Όταν λοιπόν ήταν κοινό μυστικό οι προθέσεις της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της, ποιες ήταν οι ενέργειες του Κώστα Λογοθέτη, του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου του Δημήτρη Κονομόδη για να προασπισθούν τα συμφέροντα της δημοτικής εταιρείας Λουτράκι Α.Ε.
Σήμερα, όλοι αντιλαμβάνονται τι ρόλο παίζουν σε βάρος του τόπου ο Κώστας Λογοθέτης και οι συν αυτώ, όπως έχουν κάνει κι έχουν συνειδητά «πνίξει» τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, με συνέπεια να σημειωθεί ιστορικά το πλέον δυσάρεστο γεγονός κι έπεται συνέχεια!
 loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: