Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου
Τρέξτε να προλάβετε αυτή την ώρα. Ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. σας καλεί πρωί - πρωί στο Loutraki Thermal Spa στην παράστασή του «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοψεύτης» με υπόθεση την κατάσχεση και αποκόμιση των κινητών αξιών του μεγαλύτερου έργου στην ιστορία του Λουτρακίου.
Ο Κώστας λογοθέτης αυτή τη στιγμή καταβάλλει προσπάθεια κι εκλιπαρεί να μείνουν τα πράγματα εντός του Spa να φυλαχθούν για δέκα ημέρες μέχρι να γίνει ο πλειστηριασμός!
Ο γράφων έχει αναγνωρίσει ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης δεν λέει ψέματα, αλλά η κύρια φύση του αντιλαμβάνεται τα τεκταινόμενα διαφορετικά, σε σχέση με τους υπόλοιπους θνητούς.
Πολύ ορθά λοιπόν, είπε την περασμένη εβδομάδα ότι είναι μυθεύματα τα περί κατασχέσεων και τα περί μεταφοράς των κινητών αξιών της Λουτράκι Α.Ε. Επίσης, την περασμένη Δευτέρα ο Κώστας Λογοθέτης ισχυρίσθηκε ότι οι εργαζόμενοι έχουν εξοφληθεί, ενώ η πραγματικότητα ήταν ότι την προπερασμένη Παρασκευή είχαν λάβει έναντι της εξόφλησής τους του Ιανουαρίου και την περασμένη Παρασκευή εξοφλήθηκαν για τον Ιανουάριο ολοσχερώς.
Παράλληλα, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Κώστας Λογοθέτης δεν έκανε καμία αναφορά στο εξώδικο της Τράπεζας Αττικής, γιατί ενδεχομένως με την αντίληψή του, αλλά και σύμφωνα με τους συμβούλους του, μπορεί να του είπαν: «Ποιά είναι η Τράπεζα Αττικής κι από πού ως που έχει το θράσος να προβάλλει αυτού του είδους τις αξιώσεις;»
Όλα λοιπόν, για τον Κώστα Λογοθέτη είναι και βαίνουν απολύτως καλά, ισχυριζόμενος ότι μην ακούτε τα blogs, φωτογραφίζοντας κατ’ ουσίαν το loutraki-press για τις κακές υπηρεσίες που προσφέρει και δήθεν ζημιώνει τον τόπο, εν αντιθέσει με τον ίδιο που δημιούργησε ένα απέραντο μπάχαλο και σήμερα απολαμβάνει την καταστροφή που ο ίδιος δημιούργησε.
Σήμερα λοιπόν, αυτή την ώρα, όποιος έχει διαθέσιμο χρόνο μπορεί να πεταχτεί μέχρι το Loutraki Thermal Spa και να δει ιδίοις όμμασι το δικαστικό επιμελητή μαζί με τους συνεργάτες του να προσημειώνουν και να μετακομίζουν την κινητή περιουσία της Λουτράκι Α.Ε.
Μέσα στην κινητή αξία, συμπεριλαμβάνεται και το τζιπ μάρκας KIA και της εταιρείας το οποίο επίσης θα κατασχεθεί, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και η εντολή στο δικαστικό επιμελητή είναι να το πάρει κι αυτό μαζί του.
Η πιο δυσάρεστη ώρα, οι πιο δυσάρεστες στιγμές στην ιστορία του τόπου, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, λόγω της εγκληματικής πολιτικής της παρούσας δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη, των συμβούλων του και της αυλής του, με την ολική καταστροφή που προκάλεσαν στον τόπο, από τις σκόπιμες και μεθοδευμένες προδοτικές ενέργειές τους σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε.
Υ.Γ.: Πώς θα κάνει τώρα βόλτες μέσα στην πόλη με το τζιπ της Λουτράκι Α.Ε. ο σύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη στο δήμο Λουτρακίου Τάσος Φουντούκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: