Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΦΙΕΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ SPA!


Όλα δείχνουν ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης ετοιμάζει φιέστα στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την υπόθεση των συντηρητικών κατασχέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί σε περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε., όπως είναι το κτίριο του Loutraki Thermal Spa, το γυάλινο κτίριο Μ. Αλεξάνδρου 2 πάνω από την Αγροτική Τράπεζα, οι Καταρράκτες κι έπονται κι άλλα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.
 
Το γεγονός ότι από το πουθενά ανακαλύφθηκαν χρήματα για την εξόφληση την περασμένη Παρασκευή -αν και ο δήμαρχος στη συνέντευξή του τους είχε εξοφλήσει από την περασμένη Δευτέρα- της μισθοδοσίας των εργαζομένων για το μήνα Ιανουάριο, καθώς επίσης του τρέχοντος μηνός και των δύο επομένων, σε συνδυασμό και με την εξασφάλιση της δαπάνης των καυσίμων μέχρι τέλους Απριλίου, έδωσαν ανάσα στον Κώστα Λογοθέτη. Φυσικά, αυτό που έχει απογειώσει τον Κώστα Λογοθέτη και ανερυθρίαστα κάνει λόγο ότι κάποιοι θέλουν να επιφέρουν την καταστροφή στο Λουτράκι, είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργος Βλάχος ματαίωσε την πρόθεσή του την περασμένη εβδομάδα να προχωρήσει στην προσημείωση κινητών περιουσιακών στοιχείων της Λουτράκι Α.Ε.
Έτσι , μπόρεσε και λειτούργησε το Loutraki Thermal Spa την περασμένη εβδομάδα κι εκτός απροόπτου, το ίδιο εκτιμάται να γίνει και την παρούσα εβδομάδα, καθώς επίσης κι αυτών που έπονται, λαμβανομένου υπόψη ότι ο εφιάλτης της ΔΕΗ ίσως αντιμετωπισθεί από τα έσοδα λειτουργίας του LTS.
Ειρήσθω εν παρόδω, πληροφορίες του loutraki-press θέλουν τον Γιώργο Βλάχο να εθεάθη χθες το πρωί να εισέρχεται στις εγκαταστάσεις του LTS, ενδεχομένως για να πραγματοποιήσει κάποια συνάντηση με διευθυντή της Λουτράκι Α.Ε., δεδομένου ότι ο Κώστας Λογοθέτης τον αποφεύγει και κρύβεται από τα τηλέφωνα.
Ο Κώστας Λογοθέτης, εκτός πραγματικότητας στη χθεσινή συγκέντρωση στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου, μάλλον προκάλεσε με την παρέμβασή τους παρευρισκομένους, ενώ εντύπωση προκάλεσε και εξόργισε κάποιους το θράσος τους να προσκαλέσει πολίτες σε ημέρα απεργίας να παρακολουθήσουν με απεργοσπαστικό μηχανισμό την αυριανή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου θα ανέλυε πώς έσωσε το υδροθεραπευτήριο έναντι όλων αυτών που επιβουλεύονται την πρόοδο και προοπτική του τόπου.
Σίγουρο είναι, ότι στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τον Κώστα Λογοθέτη και τον πρόεδρο του σώματος θα περιμένουν εκπλήξεις, ενώ μ’ ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η συνέχιση της διακοπείσας συνεδρίασης της περασμένης εβδομάδας

 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: