Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ LOUTRAKI THERMAL SPA ΓΙΑ ΤΗΝ 23Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Την περασμένη εβδομάδα, στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης, ο Κώστας Λογοθέτης ακούσθηκε να λέει ότι όλοι λέμε ψέματα, καθ’ ότι για το loutraki Thermal Spa βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τον εργολάβο της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργο Βλάχο και δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα κατάσχεσης.
Χθες λοιπόν, όλοι που «κατηγορούν» το δήμαρχο κατά τον Κώστα Λογοθέτη έτυχε να επιβεβαιωθούν εν αντιθέσει με τον ίδιο μετά την κυκλοφορία χθες τοπικής εφημερίδας η οποία δημοσιεύει το πρόγραμμα πλειστηριασμού της 23ης Απριλίου 2013.
Επειδή ο Κώστας Λογοθέτης έχει λύσει όλα απολύτως τα προβλήματα και το Loutraki Thermal Spa η ΔΕΗ ασκεί ασφυκτικές πιέσεις να καταβληθούν οι δόσεις από το μη εξυπηρετούμενο διακανονισμό λόγω των απλήρωτων εκκαθαριστικών λογαριασμών, δεδομένου ότι εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένη να προβεί στη διακοπή του ρεύματος.
Τέλος, ο δήμαρχος που τα έχει τακτοποιήσει όλα και τα πάντα λειτουργούν καλά με πρόθεσή του να αυξήσει τη δραστηριότητά του, οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι από το τέλος του μηνός και κανείς δεν ενδιαφέρεται για λογαριασμό τους πότε και πώς θα εισπράξουν το μισθό Μαρτίου.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: