Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 1ος Ορεινός Αγώνας Γερανείων


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου διοργανώνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 τον 1ο Ορεινό Αγώνα Γερανείων.
Η διαδρομή είναι μήκους 19 χιλιομέτρων και η υψομετρική διαφορά ανάβασης είναι 972 μέτρα. Η διαδρομή, σε ότι αφορά στο ορεινό μέρος, κινείται, κατά το μέγιστο μέρος, πάνω σε καλογραμμένο μονοπάτι. Τα σημεία που μπορεί να συναντήσουν οι αθλητές δυσκολίες (πέτρες, ανώμαλο έδαφος κλπ) είναι λίγα και οι κλίσεις πολύ καλές.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα

     Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η  Τετάρτη 10 Απριλίου, ώρα 08.00.
    Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν εγγραφές.
    Τόπος συγκέντρωσης των αθλητών/τριών είναι το υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου
   Πως πάμε:
   Όπως ερχόμαστε από Ισθμό μπαίνουμε στο Λουτράκι και συνεχίζουμε επί της κεντρικής λεωφόρου (Ελ. Βενιζέλου). Διασχίζουμε την πόλη και συναντούμε μπροστά μας πλατεία με σιντριβάνια. Συνεχίζουμε αριστερά της για εξήντα μέτρα όπου αρχίζει το Πάρκο Ειρήνης και έχει δρόμο που μπαίνοντας  μπορούμε να βρούμε χώρο στάθμευσής του αυτοκινήτου μας. Επίσης μπορούμε να σταθμεύσουμε και στο αριστερό μέρος του δρόμου. Το Υδροθεραπευτήριο βρίσκετε στο τέλος του πάρκου δεξιά.
Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

      Η Γραμματεία θα λειτουργεί από τις 07.15 έως 08.45

     Στη Γραμματεία κάθε αθλητής/τρια θα συμπληρώσει και θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι έχει εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό, είναι υγιής και τρέχει με δική του ευθύνη. Θα καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής των 10 ευρώ και θα παραλάβει την τσάντα του αγώνα με τα αναμνηστικά, τον αριθμό και το τζελ.
     Στις 08.45 θα ξεκινήσει η ενημέρωση των αθλητών/τριών για τον αγώνα και θα απαντηθούν όποια ερωτήματα υπάρξουν. 

      Στις 09.10 επιβιβαζόμαστε στα λεωφορεία που θα μας πάνε στην αφετηρία.
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 09.30.

      Στους δύο πρώτους σταθμούς τροφοδοσίας εκτός από νερά θα υπάρχουν και ισοτονικά. Στον τρίτο σταθμό μόνο νερό. Στον τερματισμό θα υπάρχουν για τους συμμετέχοντες μπανάνες, φρούτα εποχής και χυμοί.

     Ο χρόνος που δίνεται για τον τερματισμό είναι 4,5 ώρες. 

    Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 14.00
Χαλάρωση στην πισίνα
    Όσοι από  τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες θέλουν να χαλαρώσουν μετά τον αγώνα στην υπερσύχρονη πισίνα του υδροθεραπευτηρίου με υδρομασάζ, με πολλαπλούς εκτοξευτήρες, καταρράκτες και ρεύμα αντίθετης κολύμβησης, θα μπορούν να το κάνουν πληρώνοντας  6 ευρώ αντί για 12 αφού το υδροθεραπευτήριο θα μας κάνει έκπτωση 50% .
Πάρτε μαγιό και πετσέτα.

Ο Ορεινός Αγώνας Γερανείων στα κριτήρια για τον Olympus Marathon

Με απαντητική επιστολή η οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon μα διαβεβαίωσε ότι:

«Ο ορεινός αγώνας Γερανείων, με βάση τα στοιχεία που μας δίνετε, ικανοποιεί τις προϋποθέσεις για να ενταχτεί στους αγώνες κριτήρια του ΟΜ.
Με την πραγματοποίηση του αγώνα και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων θα ενταχτεί στα κριτήρια για τις επόμενες διοργανώσεις του ΟΜ.»

perahora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: