Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 3-2




Πετυχημένη πρεμιέρα


Με το δεξί ξεκίνησε τη σειρά αγώνων – μπαράζ ο Π.Α.Ο Λουτράκι, αφού οι οράνιε επικράτησαν  του Φοίβου Κρεμαστής σήμερα στο Θώδειο με 3-2.

Οι οράνιε ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης να προηγούνται με 3-0. Κάπου εκεί και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήλεγχαν τον αγώνα και αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το 51ο  λεπτό μετά  την αποβολή του Λουτριώτη, αισθάνθηκαν προφανώς ασφαλείς και πάτησαν ...φρένο. Οι έμπειροι και αξιόμαχοι Ροδίτες όμως δεν παράτησαν τον αγώνα και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (88ο και 90ο λεπτό) μείωσαν στο τελικό 3-2.
Οι οράνιε έχασαν πέναλτι στο 20ο λεπτό, όταν ο Λουτριώτης ανέτρεψε τον Αποστολάκη σε μια φάση, η οποία προκάλεσε (μάλλον δικαιολογημένα) τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Οι πρωταγωνιστές της φάσης πήραν θέση και για την εκτέλεση της παράβασης με τον Ροδίτη τερματοφύλακα να αποκρούει το πλασέ του επιθετικού των οράνιε.
Το σκορ άνοιξε με καταπληκτικό γυριστό σουτ στο 48ο λεπτό ο Χρυσαφίδης ενώ δύο λεπτά αργότερα ο επιθετικός των οράνιε αφού πίεσε αρχικά τον Shpetin και στη συνέχεια τον Λουτριώτη, αναγκαζοντάς τους να κάνουν διαδοχικά λάθη, κέρδισε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα του Φοίβου για να ανατραπεί στη συνέχεια από αυτόν. Ο Λουτριώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αντωνίου για να κάνει το 2-0.
Στο 69ο λεπτό , στην αντεπίθεση των οράνιε ο Ζερβός έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Αποστολάκη , ο οποίος, αφού ξεπέρασε με κοφτή ντρίμπλα το εμπόδιο του αντίπαλου αμυντικού, πλάσαρε τον Καΐκα με τον τερματοφύλακα του Φοίβου να αποκρούει αρχικά, αλλά τον Αποστολάκη με δεύτερη προσπάθεια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο κ. Μεσολόγγης πέρασε εκτός αγώνα λίγο αργότερα τους Χρυσαφίδη και Αποστολάκη, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αντικαταταστήσει και τον Τσουμάνη (δηλ. την επιθετική του τριάδα). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, ενώ οι οράνιε στις αντεπιθέσεις και απέναντι στην ανοικτή άμυνα των φιλοξενούμενων δεν είχαν ψύχραιμες και σωστές τελικές επιλογές.
Έτσι φτάσαμε στο 88ο λεπτό, όταν ο Γκινής δέχθηκε την προωθημένη μπαλιά , πρόλαβε την έξοδο του Μπέκου και από πλάγια θέση μείωσε σε 3-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Καρίκης με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε σωστά στη δεξιά γωνία του Μπέκου για να μειώσει στο τελικό 3-2.
Το φιλμ του αγώνα:
Στο 5ο λεπτό, το γύρισμα του Γκαρμίρη  στη γωνία της μικρής περιοχής με το σουτ του Αποστολάκη να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Λουτριώτη.
Στο 12ο λεπτό, η αντεπίθεση των οράνιε με τον Ζερβό να βρίσκει τον Αποστολάκη που θα πασάρει στον Τσουμάνη, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων θα πλασάρει άουτ από πολύ καλή θέση.
Στο 14ο λεπτό, το λάθος γύρισμα του Τσώκου στον Μαυρέλη με τον Ορφανίδη Ν. να κλέβει τη μπάλα και λίγο έξω από την περιοχή να πλασάρει τον εξερχόμενο Μπέκο, ο οποίος θα αποκρούσει τόσο ώστε να στείλει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 16ο λεπτό, ο Λουτριώτης θα εξουδετερώσει εύκολα το σουτ του Αποστολάκη έξω από την περιοχή.
Στο 18ο λεπτό, ο Τσουμάνης θα πασάρει στον Ζερβό, αλλά το δυνατό σουτ του τελευταίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.
Στο 20ο λεπτό, η κάθετη πάσα του Ζερβού στον Αποστολάκη με τον τερματοφύλακα του Φοίβου να πέφτει στα πόδια του επιθετικού των οράνιε και να βρίσκει μπάλα και πόδια σύμφωνα με τον διαιτητή της συνάντησης, ο οποίος καταλόγισε το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Αποστολάκης θα αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι και ο Λουτριώτης εντυπωσιακά θα αποκρούσει.
Στο 24ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης παραλίγο να σηκώσει όρθιο όλο το Θώδειο. Ο Αντωνίου θα κάνει τη σέντρα από τα πλάγια με τον επιθετικό των οράνιε να επιχειρεί ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα να καταλήγει στον ουρανό των διχτύων, πάνω από τα δοκάρια του Λουτριώτη.
Στο 46ο λεπτό, ο Λουτριώτης θα κρατήσει για άλλη μια φορά το μηδέν στην εστία του. Η σέντρα του Αντωνίου και η κεφαλιά - πάσα του Χρυσαφίδη στον Τσουμάνη, ο οποίος αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής θα σουτάρει δυνατά για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Φοίβου.
Στο 47ο λεπτό, ο Τσώκος θα βγει μπροστά από τον Μαθιό για να ανακόψει μια επικίνδυνη κάθετη πάσα. Δεν θα διώξει όμως όπως θα ήθελε, με τη μπάλα να παίρνει ανάποδα φάλτσα, να κρεμάει τον Μπέκο, αλλά ευτυχώς ο τερματοφύλακας των οράνιε θα τρέξει και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματός του, θα διώξει.
Στο 48ο λεπτό, το Θώδειο θα πάρει …φωτιά. Η σέντρα του Αντωνίου και στο σημείο του πέναλτι θα πηδήξουν για την κεφαλιά χωρίς αποτέλεσμα οι Shpetin και Τσουμάνης. Από πίσω τους ο Χρυσαφίδης θα κάνει ένα υπέροχο βολ – πλανέ και θα στείλει τη μπάλα ψηλά στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Λουτριώτη για το 1 – 0.
Στο 50ο λεπτό, ο Αντωνίου θα ανοίξει τη μπάλα στα πλάγια στον Χρυσαφίδη, ο οποίος αρχικά θα πιέσει τον Shpetin και θα τον αναγκάσει να γυρίσει τη μπάλα παρακινδυνευμένα στον Λουτριώτη. Ο Χρυσαφίδης θα συνεχίσει να πιέζει τον τερματοφύλακα του Φοίβου και θα κλέψει τη μπάλα με τον Λουτριώτη να τον ανατρέπει από πίσω. Αυτή τη φορά, δεν χωρούσε καμία αμφιβολία για την παράβαση και ο Λουτριώτης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και φυσικά αποβλήθηκε. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Καΐκας, ο οποίος δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 2 – 0 μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντωνίου.
Στο 69ο λεπτό, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ζερβού, ο Αποστολάκης νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Καΐκα για να κάνει το 3 – 0.
Στο 77ο λεπτό, η αντεπίθεση των οράνιε με τον Γεώργαρη που έκανε το γύρισμα στην περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στον Βουτσινά. Η σέντρα του νεαρού θα βρει τον Αντωνίου, ο οποίος με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 88ο λεπτό, ο Δελαπόρτας θα βγάλει ωραία κάθετη πάσα στον Γκινή, ο οποίος θα προλάβει την έξοδο του Μπέκου, θα τον περάσει για να πλασάρει από πλάγια θέση και να κάνει το 3 – 1.
Στο 90ο λεπτό, ο Καρίκης με δυνατό συρό σουτ εκτός περιοχής θα μειώσει σε 3 – 2.
Στο 93ο λεπτό, η αντεπίθεση του Αντωνίου από τα πλάγια και το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Γεώργαρης αμαρκάριστος θα πλασάρει πάνω από τα δοκάρια του Καΐκα.

















12.05.2013 at 16:00 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Εισιτήρια: 1000

Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
3 - 2
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Διαιτητής: Στ.Ιωσηφίδης
Μπαράζ Ανόδου / 1η Αγωνιστική-αγώνας

Σκόρερς

Δημήτρης Χρυσαφίδης (Πεν.) (48)
Κώστας Αντωνίου (Πεν.) (51)
Κώστας Αποστολάκης (Πεν.) (69)
88 Γκινής
90 Καρίκης

Αρχική Ενδεκάδα

Χρήστος Μπέκος
Κώστας Γκαρμίρης
Φάνης Τσώκος
Κώστας Αντωνίου
Αλέξης Ζερβός
Δημήτρης Μαυρέλης
Κώστας Αποστολάκης
Αλέξης Παινέσης
Σωκράτης Πέτρου
Γιώργος Τσουμάνης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Λουτριώτης
Μπίλλιας
Αξιώτης
Φωτεινής
Shepetin
Τζιβίλογλου
Θεοδοσίου
Γκινής
Ορφανίδης Σ.Ρ
Μαθιός
Ορφανίδης Ν.

Αναπληρωματικοί

Ανδρέας Μήτρου
Άγγελος Σπέτσης
Ιωάννης Βουτσινάς
Κώστας Παυλάτος
Θανάσης Καλλάς
Θανάσης Γιαννακούλης
Γιάννης Γεώργαρης
Καρίκης
Δελαπόρτας
Τζεμαλάϊ
Καϊκας
Πεταυράκης
Ορφανίδης Κ.

Αλλαγές

Ιωάννης Βουτσινάς -> Γιώργος Τσουμάνης (63)
Γιάννης Γεώργαρης -> Δημήτρης Χρυσαφίδης (72)
Κώστας Παυλάτος -> Κώστας Αποστολάκης (83)
46 Ορφανίδης Σ.Ρ - Δελαπόρτας
53 Θεοδοσίου - Καϊκας
80 Μαθιός - Καρίκης

Κίτρινες Κάρτες

Σωκράτης Πέτρου (22)
Γιώργος Τσουμάνης (46)
Δημήτρης Χρυσαφίδης (48)
20 Λουτριώτης
67 Shepetin

Κόκκινες Κάρτες

None.
51 Λουτριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: