Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Όλοι θυμούνται ή δεν υπάρχει άνθρωπος στο δήμο Λουτρακίου που να μην θυμάται τον πόλεμο που κήρυξε πριν περίπου δύο μήνες ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης κατά του τέως προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Λουτρακίου Άρη Μαρίνη.
Πρόσχημα, ότι ο νέος πρόεδρος δεν είχε συντάξει να υποβάλλει τον προϋπολογισμό για το 2013 του νεοσύστατου ΝΠΔΔ.

Ουσία, τα περίπου € 580.000 που έφερε στο ταμείο ο Άρης Μαρίνης, έναντι των αρχικών κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ που πίστευαν ότι έχει στη διάθεσή του το ταμείο.
Ξαφνικά, γυάλισε… το μάτι τους και ήθελαν ο Κώστας Λογοθέτης με συγκεκριμένους συμβούλους του να καθυποτάξουν πλήρως τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, τοποθετώντας το δικό τους λογιστή και νομικό με εξωφρενικές αμοιβές, ακόμα και για την περίοδο των παχέων αγελάδων.
Αυτό που ήθελαν ήταν να ελέγχουν πλήρως τους πόρους του ταμείου και να τους κινούν κατά το δοκούν. Προς αυτή την κατεύθυνση είχαν ρίξει στο τραπέζι και τη μελέτη αναμόρφωσης του παραλιακού μετώπου από το πανεπιστήμιο της Πεσκάρα, ενώ αφενός δεν υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση, αφετέρου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου, σε συγκεκριμένα πρόσωπα έκανε λόγο για € 50.000, για τα οποία ποτέ δεν διευκρίνισε τι αφορούν;
Μια μελέτη που συνδέει τον «συγγενή» - κουμπάρο του Κώστα Λογοθέτη, πρώην δήμαρχο Σοφικού και νυν δημοτικό σύμβουλο Κορίνθου Γιάννη Γκεζερλή, ο οποίος έχει προωθήσει την προοπτική αυτή.
Μετά τον πλήρη ευτελισμό της δημοτικής αρχής με όσα «καραγκιοζιλίκια» έλαβαν χώρα και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρης Μαρίνης μετά τη δικαίωσή του από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου κρατώντας την αξιοπρέπειά του επέλεξε να παραιτηθεί, σήμερα, αν και ο Κώστας Λογοθέτης εκόπτετο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να ανακοινώσει το νέο πρόσωπο -πιόνι;- που θα τοποθετηθεί στο τιμόνι του ΝΠΔΔ.
Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ο Κώστας Λογοθέτης να έχει κάνει κρούση στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του τότε συνδυασμό τους συνταξιούχο εφοριακό Γιάννη Κυριαζή, ο οποίος είναι αρκετά επιφυλακτικός και δεν έχει δώσει ως ώρας τη συγκατάθεσή του. Ενδεχομένως, να απαιτεί, μετά τα όσα έχουν διαδραματισθεί κάποιες αυτονομίες που σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει διάθεση να του χορηγήσει ο Κώστας Λογοθέτης και η κλειστή παρέα των συμβούλων.
Οι ίδιες πληροφορίες πάντοτε θέλουν τον Κώστα Λογοθέτη στη θέση του παραιτηθέντος συμβούλου Αναστάσιου Μούτσου να επιβάλει τον έτερο «συγγενή» - κουμπάρο του Γιάννη Γκεζερλή. Αν μια τέτοια προοπτική λάβει σάρκα και οστά, αυτονόητο γίνεται ότι θα προωθηθεί πάραυτα η δαπάνη των € 200.000 για τη μελέτη του πανεπιστημίου της Πεσκάρα.
Τελικά, πόσο επείγετο ο Κώστας Λογοθέτης να προωθήσει δήθεν τον προϋπολογισμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου;
Πότε ο Κώστας Λογοθέτης θα προγραμματίσει και για πότε τη συνεδρίαση του επόμενου διοικητικού συμβουλίου για την υποβολή κι έγκριση του προϋπολογισμού για το 2013;
Ποιό θα είναι το πρόσωπο που θα τοποθετήσει ο Κώστας Λογοθέτης ως λογιστή με τη δυσθεώρητη αμοιβή;
Ποιος θα είναι ο νέος νομικός του ταμείου -μιας και ο Κώστας Λογοθέτης έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με τους νομικούς, υπενθυμίζεται ότι στη Λουτράκι Α.Ε. ήθελε να προσλάβει τότε εννέα άτομα(!)- με επίσης δυσθεώρητη αμοιβή;
Όλα αυτά αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κυρίαρχα πώς θα αντιδράσει το δημοτικό συμβούλιο
  loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: