Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Το «πείραμα» της Νορβηγίας Η μετάλλαξη φύλου στα παιδιά που βρίσκεται σε εξέλιξη (!) και η ισοπέδωση των ηθικών αξιών









Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της εβδομαδιαίας θρησκευτικής εφημερίδας «Ορθόδοξη Αλήθεια» (που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη) για την απόλυτη ισοπέδωση των ηθικών και οικογενειακών αξιών στην «προηγμένη», πλούσια και «προοδευτική» Νορβηγία.


Στο κείμενο...

που υπογράφει ο δάσκαλος στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Αθ. Οικονόμου γίνεται εκτενής αναφορά στο «περιβόητο σύστημα Barnevarn», το δήθεν υποδειγματικό πλέγμα προστασίας παιδιών που, όπως γράφει, προβλέπει την καταστροφή της οικογενειακής φωλιάς και την κλοπή των απογόνων, αλλά και στην πλήρη υποβάθμιση της εκπαίδευσης, στην παιδεραστία που δεν θεωρείται έγκλημα και σε ένα τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Σε αυτή την "προοδευτική" χώρα του Βορρά υπάρχει ένα κρατικό πρόγραμμα ποσόστωσης για την απομάκρυνση των παιδιών από τους γονείς τους με αστήριχτες προφάσεις. Δημοσιεύονται συχνά διαγράμματα με τον αριθμό των "κατασχεμένων" παιδιών ανά περιοχή. Ανάλογα έγγραφα είναι διαθέσιμα και στη Σουηδία. Μια έκθεση αναφέρει ότι στη Σουηδία "κατασχέθηκαν" 300.000 παιδιά! Κάθε ανάδοχη οικογένεια εισπράττει 10.000 κορόνες Νορβηγίας (1.100 ευρώ) τον μήνα για κάθε θετό παιδί και κάθε υπάλληλος της Barnevarn λαμβάνει μπόνους γι' αυτή τη... δουλειά, δηλαδή για την καταστροφή της οικογενειακής φωλιάς και την κλοπή των απογόνων».


Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ιρίνα, που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του γιου της από συγγενείς του πρώην συζύγου της στην αστυνομία και... τιμωρήθηκε, καθώς και τα δύο παιδιά της δόθηκαν σε ανάδοχη οικογένεια. 


Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, στη Νορβηγία ο ανάδοχος γονιός μπορεί να επιλέξει το παιδί της αρεσκείας του, όπως στα σκλαβοπάζαρα. 


«Το παιδί απομακρύνεται από τους βιολογικούς γονείς του κατόπιν παραγγελίας!» 


Σε άλλο σημείο του άρθρου αναφέρεται ότι στη Νορβηγία, όπως και σε άλλες «προηγμένες» χώρες (π.χ. Ολλανδία), η παιδεραστία δεν θεωρείται έγκλημα


«Εφημερίδες της χώρας έγραψαν ότι κορίτσι 8 ετών καταδικάστηκε σε καταβολή των δικαστικών εξόδων και αποζημίωση στον βιαστή της για την παραμονή του στη φυλακή! Στη Νορβηγία, όλα είναι ανάποδα».


Ως προς την υποβάθμιση της εκπαίδευσης επισημαίνεται ότι οι μαθητές δημοτικού στη Νορβηγία δεν διδάσκονται μαθήματα Λογοτεχνίας, Ιστορίας, Φυσικής, Χημείας, παρά μόνο μια μορφή Μελέτης Περιβάλλοντος, όπου μαθαίνουν τον κόσμο σε γενικές γραμμές. 


«Ξέρουν απλώς ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος υπήρξε. Ολα τα άλλα, σύμφωνα με την κρατούσα άποψη, είναι κακοποίηση της ψυχής του παιδιού. Επιπλέον, η Νορβηγία έχει αναγνωρίσει και νομιμοποιήσει τουλάχιστον 30 είδη μη παραδοσιακού γάμου, ενώ οι έννοιες "άνδρας" και "γυναίκα" θεωρούνται παρωχημένες».


Στο άρθρο αναφέρεται επίσης ότι γνωστά παραμύθια, όπως η «Σταχτοπούτα» και «Οι ιστορίες των αδελφών Γκριμ», έχουν απομακρυνθεί από τα νηπιαγωγεία. 


«Αντ' αυτών προσφέρονται άλλα βιβλία με τίτλους όπως "Βασιλιάς και βασιλιάς" ή "Ομοφυλόφιλα παιδιά". Εκεί, για παράδειγμα, υπάρχει ο πρίγκιπας που ερωτεύεται τον βασιλιά ή πρίγκιπα και η δεσποινίς - πριγκίπισσα που ονειρεύεται να παντρευτεί τη βασίλισσα. Τα παιδιά υποτίθεται ότι έχουν το δικαίωμα στη σεξουαλική προτίμηση από μηδέν ετών και μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία σεξ και φύλων. Επίσης, ένα παιδί μπορεί από τα 7 του χρόνια να αλλάξει φύλο χωρίς τη συναίνεση των γονέων του. Εναντίον των γονέων και των παιδιών λειτουργεί ένα καλά οργανωμένο παγκόσμιο εγκληματικό δίκτυο. Πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης "δικαιοσύνης ανηλίκων", που παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς, διενεργείται ένα παγκόσμιο τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών».


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: