Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΠΕΡΑΧΩΡΑ –ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ
Την Κυριακή  το πρωί στις 08 Ιουλίου  2012 στην Λίμνη Ηραίου  Βουλιαγμένης Περαχωρας  Κορίνθιας πραγματοποιήθηκε , από τον Εξωραϊστικό  Σύλλογο Οικιστών  της Λίμνης Ηραίου,    ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ .
Επίκεντρο των  προσπαθειών  ήταν η απομάκρυνση των ρύπων που υπήρχαν περιμετρικά της παραλίας όλης της λίμνης  & επί του κεντρικού  δρόμου ,καθώς και στην διαδρομή Λίμνης-αρχαιολογικού περιμετρικά χώρου Ηραίον .
Παράλληλα ,   έγινε  καθαρισμός εντός της Λίμνης  με πλωτό μέσο   από την   Faethon Litter Grew εταιρία περισυλλογής     απορριμμάτων θαλάσσης  σε συνεργασία με το τμήμα  καθαριότητας  του Δήμου.  Επίσης πολύτιμη ήταν η συμμετοχή  με σκάφος ,των εθελοντών  του συλλόγου πυροπροστασίας δασών  Λουτρακιου.
Συμμετείχαν  εκτός απ΄τα  μέλη,   επαγγελματίες της περιοχής, φίλοι του συλλόγου τμήμα του Δήμου  Λουτρακιου - Αγιών Θεωδωρων , Αθλητές του Ολυμπιακού Λουτρακιου ,ο Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών , τμήμα παιδιών της κατασκήνωσης Θαβωρ , ο πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων , εκπρόσωπος και μικροί μαθητές  της Σχολής  θαλλάσιου Σκι  στη λίμνη  .  Παρόν  ήταν   το Perahora.gr   στο οποίο αναρτήθηκε το αντίστοιχο βίντεο
Η ομαδική & εθελοντική  αυτή προσπάθεια περισυλλογής & απομάκρυνσης των απορριμμάτων από τις ακτές ,   στέφτηκε με επιτυχία με  με αποτέλεσμα η λίμνη  μας, να λάμψει πραγματικά !
Ευχαριστούμε θερμά και  πάλι, όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και   σας καλούμε να παραβρεθείτε  και πάλι, στον επόμενο εθελοντικό καθαρισμό στο τέλος της φετινής  καλοκαιρινή σαιζόν και να αποδείξουμε μικροί & μεγάλοι , ότι είναι στο χέρι όλων μας να διατηρούμε  και την περιοχή της λίμνης  ΗΡΑΙΟΥ, καθαρή  που τόσο αγαπούμε.!
ΤΟ ΔΣ
limniheraiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: