Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ…

 
  
ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ…
Του Πάνου Ηλιακόπουλου
Εντονότατο προβληματισμό, αλλά και ερωτήματα που δεν βρίσκουν τις ανάλογες απαντήσεις προκάλεσαν στο σκεπτόμενο κόσμο του Λουτρακίου και σε σημαντική μερίδα δημοτικών παρατηρητών οι δηλώσεις του δημάρχου Λουτρακίου και προέδρου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη.
Κατ’ αρχήν το γεγονός, ταξίδεψε εν τη γενέσει του σε ολόκληρο το μήκος και το πλάτος του δήμου Λουτρακίου, προκάλεσε αίσθηση και δεν είναι λίγος ο κόσμος που έσπευδε στο στολίδι της πόλης, προκειμένου να έχει ίδια άποψη για το τι πραγματικά συμβαίνει, έχοντας κατά νου το προηγούμενο διάστημα, τις σε υψηλούς τόνους διαβεβαιώσεις ότι «δεν συμβαίνει τίποτα, είναι προσπάθεια από blogs να γίνει ζημιά στον τόπο», του πρώτου πολίτη κι όλοι είχαν επαναπαυθεί.
Πριν αλέκτωρ λαλείσαι, κατέρρευσε η εικονική πραγματικότητα, η πραγματικότητα του Κώστα Λογοθέτη και χθες είτε ως αυτόπτες μάρτυρες, είτε μέσω των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, είτε ως αναγνώστες από τα blogs, είτε ως ακροατές από τοπικά ραδιόφωνα, όλοι έγιναν μάρτυρες της κατάσχεσης των κινητών περιουσιακών στοιχείων της Λουτράκι Α.Ε.
Μόνον για ένα πρόσωπο δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο δήμο Λουτρακίου κι αυτό στη χθεσινή ημέρα, δεν έγινε μόνον μία, αλλά δύο φορές.
Η πρώτη φορά ήταν, όταν πλέον είχε ολοκληρωθεί η κατάσχεση ο Κώστας Λογοθέτης εμφανίσθηκε το μεσημέρι στο Loutraki Thermal Spa προσποιούμενος ότι δεν γνωρίζει τίποτα και έχει έλθει να ενημερωθεί. Η πραγματικότητα είναι ότι: Μόλις έφθασε ο δικαστικός επιμελητής με τους εργάτες και το φορτηγό μετά τις 11:000 χθες το πρωί, ο Κώστας Λογοθέτης ειδοποιήθηκε αμέσως από συγκεκριμένο πρόσωπο της Λουτράκι Α.Ε. κι άρχισαν τα τηλεφωνήματα στον Γιώργο Βλάχο. Σύμφωνα με πηγή από το 2ο όροφο της Ιάσωνος, ακούσθηκε ο Κώστας Λογοθέτης να εκλιπαρεί τον Γιώργο Βλάχο να μην προχωρήσει στην μετακόμιση των κατασχεμένων, γιατί θα δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις, ενώ θα υπάρξει και μεγάλο πολιτικό κόστος.
Η δεύτερη φορά ήταν, όταν ο Κώστας Λογοθέτης ενημερώθηκε για την τραγωδία του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοψεύτη» βγήκε κι έκανε δηλώσεις, ότι δεν επρόκειτο για κατάσχεση, αλλά για μια απλή καταγραφή των κινητών αξιών της Λουτράκι Α.Ε.
Αυτές και μόνον οι δύο εικόνες, ήταν που έβαλαν φωτιά, άναψαν οι τηλεφωνικές γραμμές και τα προαναφερόμενα πρόσωπα άρχισαν πλέον να διερωτώνται αν ο Κώστας Λογοθέτης έχει πραγματικά συναίσθηση τι συμβαίνει ή χρήζει μιας άλλης πιο σοβαρής αντιμετώπισης. Όπως έλεγαν σε επικοινωνία τους με το loutraki-press συγκεκριμένα πρόσωπα, «ένας υγιώς σκεπτόμενος νους δεν αποπειράται ενώπιον της κοινής θέας να προσπαθεί να πείσει τους παριστάμενους ότι το άσπρο είναι μαύρο και τούμπαλιν». Το χθεσινό περιστατικό, υποστήριζαν, «δεν έχει προηγούμενό του κι επομένως έχουμε να κάνουμε πλέον με μία πάρα πολύ σοβαρή περίπτωση. Με τις δηλώσεις που έκανε χθες ο Κώστας Λογοθέτης», επεσήμαιναν, «κανείς δεν μπορεί να κάνει λόγο για πολιτικό θράσος, δεδομένου ότι αυτό το έχει κάνει σκόνη και θρύψαλα από καιρό».
Παράλληλα, τόνιζαν, «η εμμονή του σε συγκεκριμένη αιτία - τι παρέλαβε από τον προκάτοχό του, έστω κι αν είναι καλή δικαιολογία, αλλά έχει ξεπεράσει ο χρόνος των είκοσι έξι μηνών που κρατάει στα χέρια του την τύχη του τόπου, μόνος του επιδεικνύει ότι δεν διαθέτει την απαιτούμενη συναίσθηση να αντιληφθεί, έστω και στοιχειωδώς τι πραγματικά συμβαίνει!»
Η γκεμπελίστικη μέθοδος του αποπροσανατολισμού
Με τις δηλώσεις που έκανε χθες ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, εξερχόμενος του κτιρίου της έδρας της εταιρείας, είναι προφανές ότι θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να αποσπάσει από την πραγματικότητα.
Η επίκληση και πάλι ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λόγω του χάους που παρέλαβε από τον προκάτοχό του, εξοργίζει πλέον και τους απλούς πολίτες οι οποίοι λένε: «Τι μας το επαναλαμβάνει συνέχεια; Τον Γιώργο Γκιώνη, όπως προηγούμενα τον βετεράνο Παύλο Παύλου τους κόψαμε το δικαίωμα επαφής τους με την εξουσία. Ο ίδιος τι έχει κάνει;»
Στην ουσία πρόκειται για μία πολιτική που θέλει να καλύψει και να κουκουλώσει την καταστροφή που έφεραν στη Λουτράκι Α.Ε. ο ίδιος ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, ο νομικός του σύμβουλος «συγγενής» κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης, ο οποίος από την παρουσίαση της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, χωρίς να έχει γνώση των προβλέψεών της την απέρριπτε εκπλήσσοντας τα μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., καθώς επίσης και ο μυστικοσύμβουλός του Γιώργος Γιαννιτσόπουλος με όλα όσα ανυπόστατα κι εκτός στοιχειώδους λογικής προσπαθούσε να περάσει και να πείσει το γράφοντα.
Έτσι, φθάσαμε και στη ματαίωση της αγωγής της 11ης Οκτωβρίου 2011, έτσι και με σκοπιμότητα χάθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κάνοντας θέατρο, έτσι νομικοί της Κορίνθου εκτιμούν ότι θα κηρυχθούν αόριστες οι τέσσερις αγωγές για να πέσει στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης.
Με όσα πλέον έχουν συμβεί, ο κάθε πολίτης μπορεί να εξάγει τα συμπεράσματά του για το ποιόν του ανθρώπου που είναι δήμαρχος του δήμου Λουτρακίου, το ποιόν των συμβούλων του, της «αυλής» του, καθώς επίσης και των «βαλσαμωμένων πουλιών» που τυφλά λένε «ναι» σε όλα!
Υ. Γ.: Την ημέρα συνεδρίασης του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου -κανονικά θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί από την περασμένη εβδομάδα- το loutraki-press θα δημοσιοποιήσει αποκαλυπτικούς διαλόγους από Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. για να αντιληφθεί ο καθένας πώς διαχειρίσθηκαν ο Κώστας Λογοθέτης και οι συν αυτώ τα χρήματα της εταιρείας.
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: